Onze Academy blikt vooruit: zijn we klaar voor de toekomst?

The Academy goes online

Voor wie onze Academy nog niet kent; de GRITT Academy biedt opleidingen aan voor onze consultants en techniekers, maar ook voor alle interne bedienden. Als GRITT willen we ervoor zorgen dat zij die willen groeien, kunnen groeien. En groeien, dat doe je niet alleen. De lessen die we aanbieden zijn dan ook steeds in groep.

“You only grow out of your comfort zone.”

Door corona werd onze Academy in een stroomversnelling gejaagd. Techniekers, consultants en onze interne bedienden hebben nu toegang tot een online databank aan opleidingen die ze kunnen volgen. Weliswaar minder praktijkgericht dan dat voor het coronatijdperk gebeurde, maar wel met heel wat simulatiefilmpjes om toch de nodige afwisseling en interactie te creëren.

Nu heel wat mensen noodgedwongen op het systeem van tijdelijke werkloosheid zijn teruggevallen, is dit dé opportuniteit om volop online bij te leren!

Ook naast de opleidingen worden er alternatieven gezocht. Zo zullen ook de Safety Days binnenkort in een nieuw jasje gestoken worden.Met de Academy zijn we bezig aan een inhaalbeweging. Zo zal ook na de corona-tijden heel wat digitaal blijven gebeuren. Het doel is om iedereen mee te krijgen in deze digitale golf; zowel techniekers en consultants als onze interne bedienden. Gelukkig wordt deze verandering positief onthaald.


TEC Academy

Benieuwd naar onze opleidingen?

Check onze opleidingen in de TEC Academy. Er zit zeker en vast iets tussen voor jou!

TEC Academy