We richten ons op jouw succes

Net zoals de juiste houding de eerste stap is richting een geslaagd project, zo zorgen jouw successen er ook voor dat we bij Tec kunnen blijven doen waar we goed in zijn. Oké, dat is gewoon een mooie manier om te zeggen: “we willen dat je slaagt en we doen er alles aan om je te helpen.” Het begint allemaal met het ontdekken van jouw skills en ervoor zorgen dat je op een plek terechtkomt waar ze iemand zoals jij echt kunnen gebruiken.

Natuurlijk kijken we verder dan skills alleen. Met ons GRITT DNA kunnen we rekening houden met alle kenmerken van jouw persoonlijkheid. De belangrijkste? Een positieve houding, integriteit en vooral, een passie voor het vak. Bijzondere mensen zorgen voor bijzondere prestaties, zo simpel is het.

Oké, terug naar die skills, dit is vaak wat elke sollicitant nerveus kan maken. Geen zorgen, wij vinden dat een geslaagde samenwerking gebaseerd is op hoe goed onze consultants matchen met hun projecten. We houden daarbij rekening met de volgende elementen: het behaalde kennisniveau, de gevolgde cursussen, de ervaring en het vermogen om dit alles in de praktijk te brengen. Zo weten we welk project bij jou past en welke aanvullende cursussen interessant kunnen zijn voor je verdere carrière.

Goesting om deel uit te maken van ons team?

De Tec-waarden op een rijtje

Passie

Passie is belangrijk bij Tec. Het is wat ons helpt om voor creatieve oplossingen te zorgen, anderen te motiveren, kennis te delen en uitdagingen aan te gaan. Ons einddoel? Iets dat ‘goed genoeg’ is uitbouwen tot pure perfectie. Ons hoofdingrediënt? Training en netwerksessies!

Integriteit

Dit kan worden vertaald als 'de dingen goed doen, zelfs als niemand kijkt', want dat is wat het betekent voor ons. Vertrouwen legt de basis voor toekomstige relaties, zowel met klanten als met onze medewerkers. Bij Tec geloven we in het belang van altijd open, eerlijk en respectvol te zijn.

Positiviteit

Is voor jou het glas altijd halfvol? Positief denken is vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar als je eenmaal die mindset vasthebt, werk je altijd met een glimlach. Een gemaakte fout is niet het einde van de wereld, maar een geleerde les. Elke les brengt je weer een stap dichter bij je einddoel.

Wat een leven bij Tec je ook brengt

Bij Tec kan je terecht voor een coole e-bike aan een betaalbaar tarief. Dag verkeersopstoppingen, hallo gezonde levensstijl!

Bij de Tec Academy kunnen onze professionals terecht voor trainingen, workshops en nog veel meer.

Zin in een warme (of een ijskoude, als dat je ding is) douche na een vermoeiende fietstocht of intense jog naar het Tec-kantoor? We hebben er eentje voor je klaarstaan. Zing je toevallig ook?

Onze tafel heeft nog stoelen vrij

Je toekomst bij ons begint bij onze vacatures!

Vind je droomjob