Het dream team zegt hallo!

Zoals je waarschijnlijk al gelezen hebt, zijn we een technisch projectsourcingbureau. Wij leveren technische expertise voor projecten in verschillende sectoren. Geen enkel veld waar onze consultants niet in kunnen schitteren.

Het Tec-team bestaat uit meer dan 450 consultants, met in totaal meer dan 25 jaar ervaring op verschillende gebieden in technische consultancy disciplines. Deze geweldige statistieken zien er niet alleen goed uit – ze zijn de reden waarom we vandaag staan waar we staan.

+450

consultants

25+

years of experience

Precision in people

Echte specialisten zijn moeilijk te vinden, maar van onschatbare waarde als ze eenmaal de weg naar jouw team gevonden hebben. Ons brede netwerk van gekwalificeerde en ervaren technische projectmedewerkers maakt ons jouw partner bij uitstek in de zoektocht naar de juiste professional.

De Tec consultants zijn geknipt voor eender welke rol in jouw project. Ze zijn bovendien allemaal in bezit van een geldig VCA diploma!

Toch is flexibiliteit ons werktuig waarmee we echt onze stempel drukken op elke samenwerking. Je bepaalt zelf hoe lang – en voor welke uitdaging of kans – je wil dat één van onze gespecialiseerde consultants voor je klaar staat. Wij kiezen de persoon die het beste bij je verhaal past en zorgen ervoor dat hij of zij volledig voorbereid is om aan jouw project te beginnen, inclusief alle benodigde tools & certificaten.

De toegevoegde waarde van Tec gaat verder dan alleen consultancy. Na de ontmoeting met één van onze rekruteringsconsultants, laten we je in de vertrouwde handen van ons sales managementteam. Ook hier kan je rekenen op een vaste partner en uniek aanspreekpunt doorheen onze samenwerking. Ons bekroonde (als je hier prijzen voor kon winnen) office managementteam zorgt uiteindelijk voor de loon- en betalingsprocessen.

Vol van GRITT

We hebben onlangs als merk een nieuwe levensstijl opgepikt, en die wordt aangedreven door GRITT. Wacht, wat is dat?

GRITT is de naam van de familie waar Tec toe behoort, of de plaats die we thuis noemen, als je dat logischer vindt klinken. Samen met andere humane en vooruitstrevende bedrijven onder de GRITT-vlag hebben we het tot onze missie gemaakt om te bouwen aan een wereld waarin gepassioneerde mensen elke technische uitdaging kunnen oplossen. GRITT is niet zozeer onze moeder, vader, grootouder of verre verwant, maar ze vertegenwoordigt alles wat we willen zijn. We houden elkaar scherp en verliezen nooit die focus voor mensen en hun talenten.

Deel uitmaken van GRITT betekent ook leven volgens de GRITT-levensstijl. GRITT is afgeleid van het Engelse ‘grit’, wat dan weer betekent dat je elke dag tot het uiterste gaat. Grinta dus, of verbetenheid, of vechtlust. Hoe je het zelf graag noemt. Maar grit hebben? We zijn er behoorlijk goed in. Ontdek meer over GRITT.

Read all about GRITT

Ons verhaal gaat verder dan Tec alleen

GRITT is een innovatief outsourcing- en projectmanagementbureau en omvat naast Tec ook onze vrienden van Logi-technic. Samen zorgen we voor dat totaalpakket. Bij Tec kan je terecht voor de outsourcing en management van je project, en Logi-technic staat dan weer paraat voor de technische uitvoering. Zo hebben we alle skills in huis!

Logi-technic

Bij Logi-technic staan betrouwbare teams van technici klaar om jouw technische onderhoudsklussen te klaren, je technische projecten bij te staan waar nodig of gewoon aanwezige gaten in je team op te vullen met technische expertise.

right-aerrow

Onze tafel heeft nog stoelen vrij

Je toekomst bij ons begint bij onze vacatures!

Vind je droomjob