tec technical consultants

Over TEC

TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

113

Beschikbare vacatures in
onze databank

Bekijk alle vacatures

TEC experts

Engineers met een flinke dosis werkervaring zijn vrij schaars op de arbeidsmarkt. TEC slaagt er al meer dan 20 jaar in om deze waardevolle experten aan zich te binden.

lees verder

Young Talents

Jonge engineers kunnen een belangrijke groeifactor zijn binnen uw bedrijf. Hoe vindt u die geschikte high potentials en hoe bindt u hen aan uw organisatie?

lees verder

Testimonial

 • "Voor mij is het belangrijkste eigenlijk de sfeer. Ook op de maandelijkse plaza’s, onze contactmomenten, is die sfeer erg goed."
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • "Die plaza’s dat is ook gewoon gezellig, je ziet hier al je collega’s want je ziet ze niet altijd…"
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • "De kracht van tec is volgens mij dat zij zeer professionele mensen tewerk stellen als werkgever aan Esso. We hebben de civiele mensen, E&I mensen, Piping mensen en zij halen er de professionele men..."
  Stan MPeti (Electrical Supervisor), Exxonmobil
 • "Ik ervaar wel een band tussen de teccers. Je ziet regelmatig dezelfde gezichten op de plaza’s maar ook heel veel nieuwe gezichten, die komen en gaan natuurlijk."
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • "Contact met accountmanager? Dat loopt goed, als ik hem bel of ik mail, krijg ik altijd wel zo snel mogelijk antwoord."
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel

Specialized technical consultants