tec technical consultants
 • Voor onze klant in de regio Brugge zijn wij op zoek naar een storingsanalyst.

 • Voor onze klant in de regio Melle zijn we op zoeken naar een Tekenaar van distributienetten.

 • Voor onze klant in de regio Huizingen zijn wij op zoek naar een Project Engineer BMS - HVAC.

 • Voor onze divisie Building Technologies te Huizingen zijn wij op zoek naar een Service Engineer – Opstart Engineer.
  De functie van een Service Engineer omvat taken zoals het onderhoud, de opvolging, de interventies en het
  optimaliseren van de installaties bij klanten met of zonder een contract.

 • Voor onze klant in Oudegem zijn wij op zoek naar een Senior Process Engineer.

 • Wij zijn TEC, een succesvol technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineerprojecten in de industrie, farma, bouw en telecom. Met een team van meer dan 400 gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

   

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineerprojecten in de industrie, farma, bouw en telecom. Met een team van meer dan 300 gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk, behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

  Word jij de steunpilaar van ons sales departement?
  Jouw droomfunctie van Inside Sales Officer vind je bij ons!

 • Ter versterking van hun onderhoudsteam bij een klant in de Gentse Haven, is onze klant op zoek naar een Projectleider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, en dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen.

 • Bekijk deze job
 • Onze klant in de regio Waregem is gespecialiseerd in het automatiseren van machines. Ze zoeken een elektrisch tekenaar (Eplan) die ook de werkvoorbereiding voor zich kan nemen.

 • Deze groep van bedrijven uit Dilbeek is actief in de projectontwikkeling van residentiële bouw en in de zorgsector. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Calculator die graag eens aan de andere kant van de tafel zit. Heb jij reeds ervaring in calculaties bij een aannemer? En werk je graag in de residentiële sector en zorgsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor de regio’s Brussel, Oost-Vlaanderen en Limburg zijn wij op zoek naar verscheidene 3D tekenaars/BIM Modelleurs die meewerken aan klasse 8 bouwprojecten binnen de civiele bouw. Heb je altijd al mee aan de basis willen staan van het ontwerp van een grootschalig en prestigieus project? Ben je vlot met 3D pakketten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een dynamische speler op de vastgoedmarkt, zijn wij op zoek naar een gedreven Projectmanager. Heb je de nodige technische kennis van ruwbouw en afwerking? En wil jij een nieuwe uitdaging aangaan langs de kant van de bouwheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een klasse 6 aannemer, is gespecialiseerd in middelgrote totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Calculator Middelgrote Projecten. Ben jij gedreven door cijfers en offertes? En heb je een analytisch denkvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een klasse 8 aannemer met hoofdkantoor in de provincie Antwerpen, zijn wij op zoek naar twee ervaren Projectleiders in Infrastructuur/Wegenbouw. Heb je interesse in een nieuwe uitdaging? Ben jij bereid om projecten van over heel Vlaanderen te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een klasse 6 aannemer, is gespecialiseerd in residentiële projecten, bedrijfs- en kantoorgebouwen en retail. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectleider. Ben je geïnteresseerd in middelgrote totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie? Draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een klasse 8 aannemer, zijn wij op zoek naar een Calculator die graag wil meewerken aan grootschalige projecten in de infrastructuur en gebouwen. Lijkt het prestigieuze Oosterweel-project jou wel een uitdaging? En ben je gedreven door cijfers en offertes? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een klasse 8 aannemer, is gespecialiseerd in residentiële bouw, kantoorgebouwen en woonzorgcentra voor zowel private als publieke klanten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectleider Speciale Technieken. Heb je interesse in een nieuwe uitdaging? Ben jij bereid om projecten binnen Vlaanderen en Brussel te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor een prestigieuze aannemer zijn wij op zoek naar projectleiders met ervaring in gebouwen. De projecten situeren zich momenteel voornamelijk in de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost- en West-Vlaanderen. 

 • Onze klant, een klasse 8 aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in grote residentiële projecten, woonzorgcentra, ziekenhuizen, enzovoort. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werfleider. Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de provincies Oost- en West-Vlaanderen? Zijn kwaliteit en veiligheid voor jou ontzettend belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een stabiele en gevestigde klasse 8 aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werfleider. Ben je op zoek naar een job in de provincie Antwerpen? Bieden projecten van 6 tot 60 miljoen euro voor jou een uitdaging? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

 • Onze klant maakt deel uit van een bouwgroep en is gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Assistent Werfleider. Hou jij van grootschalige residentiële projecten van minstens 6 miljoen euro? Draag je veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een prestigieuze aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werfleider Afwerking. Ben je op zoek naar grootschalige projecten in o.a. hartje Antwerpen en Turnhout? En heb je een goede kennis van het Frans? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een stabiele en groeiende bouwfirma klasse 8, zijn wij op zoek naar een Aankoper Bouw die instaat voor de aankoop van bouwmaterialen, uitrustingen en onderaannemers ter ondersteuning van de werven. Neem jij je verantwoordelijkheid op en durf je beslissingen te nemen? Dan is dit misschien wel de ideale vacature voor jou!

 • Onze klant, een gerenommeerde klasse 8 aannemer, is gespecialiseerd in complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Assistent Projectleider. Ben jij flexibel in verband met de werven die jou worden toegewezen? Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste werkervaring achter de rug? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

 • Voor onze klant, een stabiele en groeiende bouwfirma klasse 8, zijn wij op zoek naar een Aankoper Bouw die de aankoop van een bouwproject regelt van A tot Z (bouwmaterialen, uitrustingen en onderaannemers ter ondersteuning van de werven). Kan jij als geen ander onderhandelen over offertes? Werk je nauwkeurig en durf je beslissingen te nemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een groeiende en dynamische organisatie klasse 8 met een no-nonsense mentaliteit, zijn wij op zoek naar een BIM Specialist (Revit, AutoCAD, Allplan en Solibri). Neem jij graag je verantwoordelijkheid op en wil je je talenten verder ontwikkelen? Durf je initiatief nemen? En heb je een passie voor BIM en wil je daarin continu blijven verdiepen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

 • Voor onze klant, een klasse 8 aannemer die gespecialiseerd is in infrastructuur- en wegenwerken, industriële en waterbouwkundige projecten, alsook gebouwen, zijn wij op zoek naar een Werfleider/Site Manager in de Infrastructuur. Ben je communicatief sterk en ben je een geboren organisator? Is veiligheid een absolute must? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant, een betrouwbare en innoverende bouwonderneming, zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider om de Werfleider te ondersteunen bij de voorbereiding en opvolging van projecten. Ben je net afgestudeerd? Of heb je een eerste werkervaring achter de rug? Kan je werken met MS Project? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een groeiende en dynamische organisatie klasse 8 met een no-nonsense mentaliteit, zijn wij op zoek naar een BIM Specialist (Revit, AutoCAD, Allplan en Solibri). Neem jij graag je verantwoordelijkheid op en wil je je talenten verder ontwikkelen? Durf je initiatief nemen? En heb je een passie voor BIM en wil je daarin continu blijven verdiepen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link.

 • Voor de regio’s Oost- en West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een ambitieuze BIM Modelleur die meewerkt aan grootschalige bouwprojecten binnen de utiliteitsbouw en appartementsbouw. Heb je altijd al mee aan de basis willen staan van het ontwerp van prestigieuze projecten? Ben je vlot met 3D pakketten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link.

 • Voor een interessante speler in de bouwwereld zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur niveau 1 of 2. Heb jij interesse? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link .

 • TEC is op zoek naar een landmeter voor een klasse 8 aannemer met infrastructuurprojecten, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via matthias.van.den.berge@tec.be of onderstaande link.

 • Onze klant uit de regio Brugge is een chemisch bedrijf dat oplossingen biedt voor een wijd aantal sectoren wereldwijd. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een Process Operator. Heb je een goede kennis van PLC programma’s zoals Siemens S7 of Allen Bradley? Bezit je een 5-tal jaar relevante werkervaring? Maak je graag tripjes naar het buitenland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant is marktleider in de ontwikkeling, opbouw en installatie van hoogtechnologische machines. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een technisch aankoper (m/v). 

 • Onze klant is marktleider in de ontwikkeling, opbouw en installatie van hoogtechnologische machines. Ze durven investeren in doorgedreven automatiseringen voor zowel productie als logistiek, en staan ervoor bekend hierin gewaagde, soms unieke keuzes te maken. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een projectleider (m/v) binnen het operationele en logistieke deel. 

 • Voor een grote speler met een gerenommeerde vastgoedportefeuille zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er.

  Als Klantenbegeleid(st)er ben je het unieke aanspreekpunt van klanten voor wat betreft hun keuze van materialen voor de afwerking van hun appartement: je zorgt voor optimale klantentevredenheid, binnen de contractueel afgesproken grenzen.

  Bij interesse kan je contact opnemen via 0488/38.33.64 of jim.seiffermann@tec.be

 • Voor vaste tewerkstelling bij onze klant in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Engineering Manager, die zal instaan voor het organiseren en aansturen van de engineeringafdeling om zo tijdig kwaliteitsvolle ontwerpen en designs op te leveren.

 • Voor onze klant uit de regio Zelzate zijn wij op zoek naar een Aankoper Capex Projecten voor een tijdelijke maar langdurige (meer dan 2 jaar) opdracht. Heb je interesse in en/of affiniteit met techniek? Heb je ervaring met projectaankoop? Ben je administratief en communicatief sterk? Dan is dit mogelijk de ideale volgende uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant actief in de recyclage-industrie in regio Brugge zijn we op zoek naar een tijdelijk HVAC tekenaar.

 • Voor de dienst kraanbouw van onze klant uit regio Gent zijn wij op zoek naar een Elektrisch Projectingenieur. Ben je vertrouwd met de relevante regelgeving op het vlak van arbeid- en productveiligheid? Bezit je leiderscapaciteiten om een klein team aan te sturen? En ben jij communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant uit de regio Gent zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider die tewerk zal worden gesteld in hun walsenwerkplaats. Kan jij als geen ander mechanische plannen lezen en begrijpen? Werk jij nauwkeurig en heb je oog voor detail? Kan je werken met Excel, Outlook en SAP? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een gedreven Elektrisch Ingenieur Hoog- en Middenspanning. Heb je kennis van de elektrische wetgeving? Ben je klantgericht? Heb je ervaring in een engineeromgeving? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een Elektrisch Ingenieur Gebouweninstallaties. Werk jij klantgericht en kan je om met stress? Heb je reeds ervaring in een engineeromgeving? Heb je kennis van de wetgeving met betrekking tot elektrische installaties? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een E&I Engineer. Werk jij klantgericht? Heb je reeds 5 jaar ervaring in het engineering van elektrische installaties en/of instrumentatie? Spreek je vlot Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een E&I Designer. Heb je reeds 3 jaar ervaring als Ontwerper of als Werkvoorbereider in een industriële omgeving? En kan je werken met programma’s als E-plan, AutoCAD en/of Microstation? Dan is dit misschien de nieuwe ideale uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een gedreven (Junior of Medior) Piping Designer. Heb je een goed inzicht in conceptueel ontwerpen? Kan je werken met AutoCAD, Plant 3D en/of Microstation? Heb je al een eerste werkervaring achter de rug? Dan is dit misschien de geschikte uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een Projectingenieur Elektromechanica. Behoren mechanische installaties tot jouw interessegebied? Ken je werken met Inventor en Ansys? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Kortrijk is een toeleverancier van producten aan de auto-industrie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Machine Automation Engineer/PLC Programmeur. Kan jij als geen ander programmeren met Twincat? Zijn creativiteit en leergierigheid jouw sterke punten? Spreek en schrijf je vlot Engels? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant uit de regio Desteldonk zijn wij op zoek naar een Mechanisch Ontwerper voor een opdracht van lange duur (meer dan 2 jaar). Ben je gepassioneerd door tekenen? Werk je graag zelfstandig? Kan je vlot met AutoCAD en Inventor (of een gelijkaardige 3D software tool) werken? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Gent is een wetenschapsgerichte partner voor bedrijven binnen onder andere de chemische en voedingssector. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Manufacturing Engineer die alle onderhoud binnen de site kan garanderen en bovendien zelfstandig projecten kan uitvoeren. Kan je zowel zelfstandig als in team werken? Heb je ervaring met ISO Kwaliteitsstandaarden? En kan je als geen ander werken met MS Word, MS Excel, MS Project, AutoCAD/Pro-E en SAP? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Sint-Niklaas is een grote Belgische KMO die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van diverse machines. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Mechanisch Calculator-Werkvoorbereider. Kan je goed planlezen? Ben je veranderings- en oplossingsgericht? En kan jij als geen ander overweg met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Gent is een internationale aanbieder van advies, studiewerk, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Electrical Designer. Heb je ervaring met Eplan P8 en AutoCAD? Werk je nauwkeurig en heb je oog voor detail? Ben je op de hoogte van de elektrische normen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor een groeiende onderneming zijn wij op zoek naar een Mechanical Design Engineer die diverse machines ontwerpt en mee instaat voor de opvolging tijdens de opbouw van deze machines. Hebben CAD-systemen voor jou (bijna) geen geheimen meer? En heb je ervaring met lean management? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Sint-Niklaas is gespecialiseerd in turn-key oplossingen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Electrical Design Engineer. Heb je kennis van ECAD-systemen zoals EPLAN en Promis.e? Kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb je ervaring in het ontwerp van machinebouw of automatiseringsprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Kortrijk is een industriële en hoogtechnologische leverancier van oplossingen met betrekking tot de opslag en verwerking van diverse stoffen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Site Manager. Heb je een VOL-VCA certificaat? Kan je vlot werken met MS Office? Heb je reeds 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler voor op maat gemaakte testoplossingen voor de automotive industrie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Software Engineer. Heb je een goede kennis van C++ en softwareontwikkeling methodologieën? Kan je vlot werken met MS Office en ERP-systemen? Vind je het niet erg om korte tripjes naar het buitenland te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een leverancier van testinstallaties voor de automotive sector. Om hun nieuwe afdeling inzake energie-zuiverende installaties te versterken zijn wij op zoek naar een PLC Automation Engineer. Heb je een goede kennis van PLC programmatie? Bezit je een praktische ervaring met geïnformeerde systemen? Vind je het niet erg om korte tripjes naar het buitenland te maken? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om hun nieuwe afdeling inzake energie-zuiverende installaties te versterken zijn wij op zoek naar een Project Manager. Heb je een basiskennis van automatisatie en mechanica? Ben je een geboren planner en organisator? Vind je het niet erg om korte tripjes naar het buitenland te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een Automation Engineering Manager die de coördinatie van het Automation team op zich neemt. Weet jij als geen ander een team te sturen en te motiveren? Heb je kennis van PLC programmatie, -systemen en elektromechanica? Vind je het niet erg om meerdaagse tripjes naar het buitenland te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een Project Manager Automotive. Ben jij een geboren planner en organisator? Heb je een basiskennis van automatisering of machinebouw? Maak je graag korte tripjes naar het buitenland? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • For a company active in the food industry and situated in the region of Kortrijk, we are currently looking for an Automation Engineer, who would be responsible for the functioning and maintenance of the diverse installations. You serve as the bridge between maintenance and engineering.

 • Onze klant uit de regio Brugge is actief in de automotive industrie. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een Automation Engineer. Heb je een goede kennis van PLC programma’s zoals Siemens S7 of Allen Bradley? Bezit je een 5-tal jaar relevante werkervaring? Maak je graag tripjes naar het buitenland? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer. Ben je een krak in het interpreteren van lastenboeken, normen en machinerichtlijnen? Heb je 5 jaar relevante werkervaring? Ben je creatief en conceptueel ingesteld? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant in de regio Zeebrugge zijn we op zoek naar een Supervisor Welding & NDT Piping.

 • Heb je ervaring in bioanalyse, wet chemistry testing of compendial testing? Ben je zelfstandig, nauwkeurig en schrikt routine werk je niet af? TEC is momenteel opzoek om hun team van QC analisten uit te breiden. We hebben diverse functies en specialisaties beschikbaar.

 • Voor een stabiel bouwbedrijf in volle expansie zijn wij op zoek naar een Klantenbegeleid(st)er die de koper gaat begeleiden bij de keuzemogelijkheden in de meer- en minderwerk opties en de daarbij horende financiële consequenties.

  Je bent het aanspreekpunt voor de kopers, toonzaalverantwoordelijke tijdens het gehele bouwproces en houdt hen ten alle tijde op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Bij interesse kan je contact opnemen met mike.somers@tec.be of 0472/629730.

 • Voor onze klant uit de regio Brugge zijn wij op zoek naar een E&I Supervisor. Ben jij een geboren planner en organisator? Heb je minstens 5 jaar ervaring met projecten in een procesomgeving? Ben je bereid om met een verschoven uurrooster, in de weekends en soms in shift te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Our client in Bruges is looking for a Commissioning Engineer.

 • Onze onderneming uit de regio Brussel is gespecialiseerd in energie, kernenergie, gas, industrie en infrastructuur. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Elektrisch Tekenaar. Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de regio Brussel? En ben jij een expert wat betreft elektriciteit? Dan is deze vacature jou misschien wel op het lijf geschreven!

 • Deze onderneming uit Brussel is een essentiële speler op de energiemarkt. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectleider die verantwoordelijk zal zijn voor de elektrische infrastructuurprojecten betreffende hoogspanningslijnen en ondergrondse kabels. Barst jij van het organisatietalent? Heb je enige kennis van hoogspanning? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant maakt deel uit van een groep en is gespecialiseerd in totaaloplossingen met betrekking tot perswerk, assemblage en drukvaten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Technisch Aankoper. Werk je accuraat en proactief? Verruim jij graag je marktkennis? Kan jij als geen ander onderhandelen met leveranciers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant maakt deel uit van een groep en is gespecialiseerd in totaaloplossingen met betrekking tot perswerk, assemblage en drukvaten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Productie Ingenieur. Heb je veel doorzettingsvermogen en zin om te ondernemen? Deins je niet terug voor opdrachten in het buitenland? Ben jij een geboren organisator? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant maakt deel uit van een groep en is gespecialiseerd in totaaloplossingen met betrekking tot perswerk, assemblage en drukvaten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Procesingenieur. Ben je een echt organisatietalent en bezit je veel doorzettingsvermogen? Behoren hydraulica, regeltechniek en elektriciteit tot jouw interessegebied? Ben jij een geboren organisator? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant maakt deel uit van een groep en is gespecialiseerd in totaaloplossingen met betrekking tot perswerk, assemblage en drukvaten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Quality Controller. Heb je oog voor detail en werk je nauwkeurig? Draag jij kwaliteit hoog in het vaandel? En ben jij communicatief sterk? Dan is dit misschien wel de nieuwe ideale uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Waregem biedt industriële oplossingen aan bedrijven in verschillende sectoren. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een E&I Design Engineer. Kan jij werken met Eplan P8? Ken je de EN-normering van elektrische installaties? Kan je zowel autonoom als in team werken? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Waregem biedt industriële oplossingen aan bedrijven in verschillende sectoren. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Technisch Aankoper. Ben jij een analytische, gestructureerde en overtuigende onderhandelaar? Kan je goed werken met MS Office en ERP-systemen? Heb je een eerste ervaring in technische aankoop achter de rug? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Waregem biedt industriële oplossingen aan bedrijven in verschillende sectoren. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Concept Engineer. Zijn nauwkeurigheid, autonomie en hartelijkheid jouw sterke eigenschappen? Kan je vlot werken met MS Office? Heb je een groot technisch analysevermogen? Dan is dit misschien wel de ideale uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Waregem biedt industriële oplossingen aan bedrijven in verschillende sectoren. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Senior Projectleider. Zijn gedrevenheid, openheid en hartelijkheid jouw sterke eigenschappen? Kan je vlot werken met MS Office? Heb je 6 à 8 jaar ervaring op zak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Waregem biedt industriële oplossingen aan bedrijven in verschillende sectoren. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Technisch Bediende. Heb je een groot technisch analysevermogen en ben je erg klantgericht? Kan je vlot werken met MS Office? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Waregem biedt industriële oplossingen aan bedrijven in verschillende sectoren. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Technisch Bediende. Heb je een groot technisch analysevermogen? Kan je werken met Eplan en bezit je kennis over PLC? Kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Zelzate is actief in de chemische sector. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Electrical Engineer die diverse projecten behartigt. Ben je analytisch en diplomatisch? Heb je kennis van ISO9001, ISO14001 en OHSAS18000? En ben je een geboren organisator? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Om haar onderhoudsteam te versterken, is onze klant uit Desteldonk op zoek naar een Allround Werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Heb je enige ervaring in SAP? Ben je een geboren planner en organisator? Deins je niet terug voor administratieve procedures? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Om haar onderhoudsteam te versterken, is onze klant uit de regio Gent, in het kader van veelzijdige technische projecten (mechanisch en lastechnisch), op zoek naar een Meewerkend Ploegbaas. Ben jij ontzettend leergierig en leer je snel nieuwe dingen aan? Is veilig werken je hoogste prioriteit? En ben je bereid om soms in ploegendienst te werken? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Om haar designafdeling te versterken, is onze klant uit de regio Gent, in het kader van veelzijdige technische projecten (mechanisch en lastechnisch), op zoek naar een Mechanisch Designer. Heb je kennis van lassymbolen? Ben je een geboren planner en organisator? En kan je werken met Inventor? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Om haar onderhoudsteam te versterken, is onze klant uit de Gentse Haven, in het kader van veelzijdige technische projecten (mechanisch en lastechnisch), op zoek naar een Projectleider. Deins je niet terug voor administratieve procedures? Ben je een geboren planner en organisator? Weet jij als geen ander mensen te motiveren? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineerprojecten in de industrie, farma, bouw en telecom. Met een team van meer dan 300 gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk, behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau met meer dan 400 gespecialiseerde consultants. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, farma, bouw en telecom.

  Geïnspireerd door een ambitieuze groeistrategie, hebben we onlangs een kantoor in Heusden-Zolder geopend. Hiervoor zoeken we een ondernemende Business Unit Manager die mee aan de wieg wil staan om TEC in Kempen en Limburg verder uit te bouwen.

 • Onze klant uit de Kempen biedt technische oplossingen voor de procesveiligheid en de beveiliging van faciliteiten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Technical Writer. Kan je vlot werken met MS Office? Heb je ervaring met het opmaken van tekeningen in AutoCAD en Inventor? Kan je krachtberekeningen maken van mechanische samenstellingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Als succesvol technisch consultancybureau bieden wij technische expertise voor engineering projecten in de bouwsector, auto-industrie, farma, (petro)chemie, IT en telecom. Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij op zoek naar meerdere dynamische Recruitment Specialisten. Ben je bekend met de huidige rekruteringskanalen? Heb je een sterke competentiegerichte interviewtechniek? Ben je positief ingesteld en wil je graag je kennis verbreden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit Antwerpen is een multinationale onderneming die een breed gamma aan industriële producten ontwikkelt en produceert. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Project Engineer Manufacturing Processes. Zijn ERP, MES en MIS geen chinees voor jou? Heb je een ruime belangstelling voor kwaliteit, veiligheid, milieu, ergonomie en bedrijfseconomische aspecten? Ben je bereid om verplaatsingen naar het buitenland te maken? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit Antwerpen is een multinationale onderneming die een breed gamma aan industriële producten ontwikkelt en produceert. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Ontwerpingenieur. Werk je vlot met AutoCAD 2D ontwerp? Heb je kennis van Europese richtlijnen en normen met betrekking tot de machinebouw? Ben je bereid om korte buitenlandse verplaatsingen te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit Antwerpen is een multinationale onderneming die een breed gamma aan industriële producten ontwikkelt en produceert. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectingenieur. Bruis je van creativiteit om tot een innovatief en kwalitatief ontwerp te komen? Ben je assertief, communicatief en nauwkeurig? Heb jij de capaciteiten om een team te sturen en te ondersteunen? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit Antwerpen is een multinationale onderneming die een breed gamma aan industriële producten ontwikkelt en produceert. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Testingenieur. Werk je nauwkeurig en georganiseerd? Heb je een goede kennis van meettechnieken? Werk je vlot met MS Office? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit Antwerpen is een multinationale onderneming die een breed gamma aan industriële producten ontwikkelt en produceert. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectleider Manufacturing. Zijn ERP, MES, WMS, OEE en SPC geen Chinees voor jou? Heb je kennis van CNC machineprogrammering of het coaten van materialen? Spreek je vlot Engels? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Our client is a multinational. They develop and produce a wide range of industrial products. As an employee you end up in an international work environment with various contacts and numerous career opportunities.

Over TEC

TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

98

Beschikbare vacatures in
onze databank

Bekijk alle vacatures

TEC experts

Engineers met een flinke dosis werkervaring zijn vrij schaars op de arbeidsmarkt. TEC slaagt er al meer dan 20 jaar in om deze waardevolle experten aan zich te binden.

lees verder

Young Talents

Jonge engineers kunnen een belangrijke groeifactor zijn binnen uw bedrijf. Hoe vindt u die geschikte high potentials en hoe bindt u hen aan uw organisatie?

lees verder

Testimonial

 • "Ja er is regelmatig contact tussen tec en Exxon, ik bedoel hun mensen komen regelmatig horen of er problemen zijn met de mensen die daar tewerk zijn gesteld of er dingen zijn die nog beter kunnen e..."
  Stan MPeti (Electrical Supervisor), Exxonmobil
 • "tec onderscheidt zich van andere leveranciers voornamelijk door de opvolging van de medewerkers die bij ons zitten. Dat betekent dat ze minstens 2 x per jaar feedback geven en krijgen over de medew..."
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • "Wat is de kracht van tec? ‘Bij ons op BP is dat de samenhorigheid van de mensen zelf, dat vind ik heel positief, we komen allemaal heel goed overeen. Ik denk dat tec wel fair is: alles op tijd..."
  Rudi Oste (Piping engineer), BP
 • "Tec weet ook wel wat ik in mijn mars heb, ik krijg wel eens aanbiedingen maar als je met een goede ploeg zit, dan hoef je niet weg en ze weten dat ook. Ik zie ook doorgroeimogelijkheden bij tec en ..."
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • "Bij ons werken consultants van tec die de projecten ondersteunen en begeleiden van A tot Z. Anderzijds hebben we ook consultants met een zeer technische bagage die de taken en de projecten onderste..."
  Kristiaan Vangeel (Head network deployment), Belgacom

Specialized technical consultants