tec technical consultants

Over TEC

TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

118

Beschikbare vacatures in
onze databank

Bekijk alle vacatures

TEC experts

Engineers met een flinke dosis werkervaring zijn vrij schaars op de arbeidsmarkt. TEC slaagt er al meer dan 20 jaar in om deze waardevolle experten aan zich te binden.

lees verder

Young Talents

Jonge engineers kunnen een belangrijke groeifactor zijn binnen uw bedrijf. Hoe vindt u die geschikte high potentials en hoe bindt u hen aan uw organisatie?

lees verder

Testimonial

 • "De nieuwe accountmanager die we nu hebben is echt OK. Je belt en die staat klaar, die komt zelf af met voorstellen en ideeën en wij ook naar hem toe. We proberen elkaar een beetje te helpen, d..."
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • "Ik zou tec zeker aanbevelen als werkgever, ik heb ook al een paar nieuwe collega’s binnengehaald. Vandaag zelfs nog twee telefoontjes doorgegeven, dus ja waarom niet?"
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • "Ik zou tec absoluut aanbevelen als werkgever! De goede kwaliteiten, de goede verloning, de goede communicatie met de mensen, met de accountmanager, af en toe eens een feestje en als er iets is, kan..."
  Koen Hofmans (Civil & Structural Engineer), Exxonmobil
 • "Ik vind tec als werkgever best wel geweldig, anders zou ik daar geen 6 jaar blijven! Ik heb eigenlijk altijd in een stijgende lijn een groeiproces doorgemaakt en dat zou ik willen verderzetten. Ik ..."
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • "Voor mij is het belangrijkste eigenlijk de sfeer. Ook op de maandelijkse plaza’s, onze contactmomenten, is die sfeer erg goed."
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel

Specialized technical consultants