tec technical consultants
 • Binnen TEC zijn wij op zoek naar een Projectingenieur Technieken. Als Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de totale procedure bij het opzetten van allerlei speciale technieken in gebouwen zoals HVAC, liften, elektriciteit, loodgieterij, sanitair, etc. . Bij interesse kan je solliciteren via onderstaande link.

 • Voor een stabiel en klantgericht bouwbedrijf zoeken wij een Werfleider Afwerking. Wil jij meewerken aan de nieuwbouw van een prestigieus wooncomplex in hartje Antwerpen? Aarzel dan niet te reageren via onderstaande link.

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw en telecom. Voor een klant actief in keuken- en interieurontwerp zoeken we voor een opdracht van 6 maanden (met kans op verlenging en/of vaste indiensttreding) een Planning Manager (regio Roeselare).

 • Ter versterking van onze klant, actief in de chemische sector, zijn we op zoek naar een Electrical Engineer voor het behartigen van diverse projecten op de plant. 

 • Onze opdrachtgever is een multinationale onderneming, gelegen te Antwerpen. Zij ontwikkelen en produceren een breed gamma industriële producten. Als medewerker kom je terecht in een internationale werkomgeving met diverse contacten en tal van carrièremogelijkheden.

 • Our client is a multinational. They develop and produce a wide range of industrial products. As an employee you end up in an international work environment with various contacts and numerous career opportunities.

 • Our client is an American multinational providing food, agriculture, financial and industrial products and services to the world. Together with farmers, customers, governments and communities, they help people thrive by applying their insights and 150 years of experience. They have 150.000 employees in 70 countries who are committed to feeding the world in a responsible way, reducing environmental impact and improving the communities where we live and work.

 • Our client is a world leader in complex offshore marine engineering projects. Within the renewables offshore business, our client has successfully participated in the construction of large-scale European offshore wind farms. They rely on the ability to provide innovative techniques and high operational reliability through high-tech equipment.

 • Ter versterking van het onderhoudsteam van onze klant in Terneuzen zijn we op zoek naar een allround werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van piping, mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen.

 • Ter versterking van het onderhoudsteam van onze klant in Gent zijn we op zoek naar een meewerkend ploegbaas, in het kader van veelzijdige technische  projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard. Als ploegbaas ben je in staat een beperkte ploeg medewerkers te leiden, motiveren en coördineren. Je organiseert de activiteiten zo dat de opgedragen taken tijdig en efficiënt worden uitgevoerd volgens de opgelegde normen.

 • Ter versterking van de designafdeling van onze klant in Gent zijn we op zoek naar een designer, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische  en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen.

 • Ter versterking van het onderhoudsteam van onze klant in de Gentse Haven, zijn we op zoek naar een projectleider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk  van mechanische en lastechnische aard, en dienen uitgevoerd ten opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen.

 • TEC is op zoek naar een landmeter met sterke interesse in BIM. Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be of onderstaande link.

 • In het kader van hun verdere groei zet mijn klant een revolutionaire stap in de toekomst. Achter de schermen werken zij hard aan 3D calculatie. Als jonge en/of gedreven ingenieur kan je mee pionier worden in het ontwikkelen en verfijnen van dit systeem.

  Bij interesse kan je solliciteren via onderstaande link.

 • De toekomst bouwen start met een goede voorbereiding. 

  Als BIM Modelleur werk je aan uitdagende, multidisciplinaire (complexe) projecten. Het is een afwisselende job met ruimte voor eigen initiatief, waarbij jij meewerkt aan diverse projecten in de verschillende fases van het bouwproces. Interesse? Solliciteer dan via onderstaande link.

 • For a company active in the food industry and situated in the region of Kortrijk, we are currently looking for a Maintenance Engineer, who would be responsible for the general technical efficacy of the production equipment.

 • Voor een klasse 8 aannemer, met een hoofdkantoor te provincie Antwerpen, zijn wij op zoek naar twee ervaren projectleiders in infra/wegenbouw. De projecten situeren zich over Vlaanderen. Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • Je bent als werfleider gebouwen verantwoordelijk voor de uitvoering van diverse projecten, dit zowel in de nieuwbouw als renovatie en zowel voor de ruwbouw en afwerking als technieken (HVAC, elektriciteit, sanitair, ...) .

  Ben jij op zoek naar een boeiende autonome buitenfunctie met doorgroeimogelijkheden? Reageer dan via onderstaande link of mike.somers@tec.be .

 • Op zoek naar een gevarieerde en uitdagende job binnen een multidisciplinair studiebureau? Solliciteer dan via onderstaande link of mike.somers@tec.be .


 • Voor een klasse 6 aannemer, actief in de gebouwen (residentiële projecten, bedrijfs- en kantoorgebouwen, retail), zijn wij op zoek naar een projectleider. De focus ligt op middelgrote totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie. 

  Interesse? Solliciteer via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • TEC is op zoek naar een calculator die graag wilt meewerken aan grootschalige projecten in de infrastructuur en gebouwen. Zo zal je ook mee ingezet worden voor het prestigieuze Oosterweel-project. Interesse? Solliciteer snel via onderstaande drukknop of mike.somers@tec.be. 

 • Voor projecten, verspreid over Vlaanderen en Brussel, zijn wij op zoek naar een projectleider speciale technieken. Het gaat hier over residentiële bouw, kantoorgebouwen, woon-zorgcentra en dit voor private en publieke klanten. Interesse? Stuur jouw cv naar mike.somers@tec.be of druk op de knop, onderaan deze pagina. 

 • Voor een prestigieuze aannemer zijn wij op zoek naar projectleiders met ervaring in gebouwen. De projecten situeren zich momenteel voornamelijk in de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost- en West-Vlaanderen. Bij interesse ontvang ik jouw cv graag via mike.somers@tec.be of de drukknop, onderaan deze pagina. 

 • Wil jij deel uitmaken als werfleider van een aannemer, die grote residentiële projecten, woonzorgcentra, ziekenhuizen, etc. bouwt? Solliciteer snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • Voor projecten van 6 tot 60 miljoen euro ben ik op zoek naar een werfleider met ervaring in gebouwen. De projecten situeren zich vandaag voornamelijk in de provincie Antwerpen. Interesse? Stuur jouw cv naar mike.somers@tec.be of klik op onderstaande link. 

 • Voor grootschalige residentiële projecten, van minstens 6 miljoen euro, zijn wij op zoek naar een assistent-werfleider. De projecten situeren zich op dit moment voornamelijk in de provincie Antwerpen en Brussel. Interesse? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be of onderstaande link. 

 • Voor een prestigieuze aannemer, met grootschalige projecten in o.a. hartje Antwerpen en Turnhout, zijn wij op zoek naar een werfleider in de afwerking. Interesse? Solliciteer dan via onderstaande link of mike.somers@tec.be.

 • Voor een stabiele en groeiende bouwfirma zijn wij op zoek naar een bouwkundig aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van bouwmaterialen, uitrustingen en onderaannemers ter ondersteuning van de werven. Interesse? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be


 • Voor een gerenommeerde klasse 8 aannemer zijn wij op zoek naar een assistent-projectleider. Als assistent-projectleider kom je net van de schoolbanken of heb je reeds een eerste werkervaring achter de rug. Interesse? Stuur jouw cv naar mike.somers@tec.be. 

 • Voor een stabiele en groeiende bouwfirma zijn wij op zoek naar een bouwkundig aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van bouwmaterialen, uitrustingen en onderaannemers ter ondersteuning van de werven. Interesse? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be


 • Voor een gerenommeerde klasse 8 aannemer, met grote infrastructuurprojecten in Vlaanderen, ben ik op zoek naar een werfleider/site manager in de infrastructuur. Interesse in een nieuwe uitdaging? mike.somers@tec.be / 0472 62 97 30

 • Our client is a multinational. They develop and produce a wide range of industrial products. As an employee you end up in an international work environment with various contacts and numerous career opportunities.

 • Our client is a multinational. They develop and produce a wide range of industrial products. As an employee you end up in an international work environment with various contacts and numerous career opportunities.

 • Onze opdrachtgever is een multinationale onderneming, gelegen te Antwerpen. Zij ontwikkelen en produceren een breed gamma industriële producten. Als medewerker kom je terecht in een internationale werkomgeving met diverse contacten en tal van carrièremogelijkheden.

 • Onze klant realiseert uitdagende bouwprojecten in diverse disciplines zoals gebouwen, burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Ter versterking van hun prestigieus project, te Antwerpen, zoeken wij een Werfleider Afwerking.

  Bij interesse kan je steeds contact opnemen via jim.seiffermann@tec.be of 0488/38.33.64 


 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Wij zoeken en matchen de beste technische ingenieur profielen aan onze klanten. Wil jij als Account Manager mee aan de wieg staan om TEC verder uit te bouwen? Unlock your career bij TEC!

 • Voor een dynamische aannemer, in de regio Kempen, ben ik op zoek naar een junior Projectmanager Design & Build. Je zal worden ingeschakeld in lopende projecten en volgt onder begeleiding van een ervaren collega deelaspecten op van deze projecten. Je groeit na een inloopperiode door tot een zelfstandige Project Manager.

  Bij interesse kan je solliciteren via onderstaande link of jim.seiffermann@tec.be .

 • Onze klant is een grote Belgische KMO die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van diverse machines. De organisatie heeft een vlakke structuur en een informele, open bedrijfscultuur. Ter versterking van hun team zijn we momenteel op zoek naar een technisch bediende, die verantwoordelijk zal zijn voor de werkvoorbereiding en voor het uitvoeren van technische berekeningen en kostprijscalculaties. Bovendien verschaf je de nodige informatie voor het nemen van beslissingen omtrent machinebouwprojecten.

 • Onze klant is een internationale aanbieder van advies, studiewerk, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Ter versterking van hun team in regio Gent zijn we op zoek naar een E-plan tekenaar/engineer die instaat voor het opstellen en aanpassen van elektrische plannen en schema's. Je werkt hierbij uiterst accuraat. Informatie verzamelen op de werkvloer is een vast onderdeel in je dagelijkse routine, naast het effectief uittekenen en opmeten van de situatie. Administratieve taken zoals het correct bijhouden van de meetcomponentenlijst en de verwerking van as-build dossiers behoren eveneens tot jouw takenpakket.

 • Onze klant is een grote KMO actief in renovatie, binnen- en buitenafwerking. Ter versterking van hun team zijn we momenteel op zoek naar iemand die meehelpt bij het technisch ontwerp van diverse meubelen.

 • Voor onze klant in regio Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een sr. Project Manager. 

 • Ter versterking van het team zijn we voor onze klant in regio Roeselare op zoek naar een maintenance engineer die verantwoordelijk is voor het curatief onderhoud van het machinepark.


 • Onze klant is een grote KMO actief in renovatie, binnen- en buitenafwerking. Ter versterking van hun team zijn we momenteel op zoek naar een calculator die voor de juiste prijszetting van projecten zorgt. 

 • Onze klant is een grote KMO actief in renovatie, binnen- en buitenafwerking. Ter versterking van hun team zijn we momenteel op zoek naar een deskundige in het vakgebied; je bent verantwoordelijk voor één of meerdere projecten vanaf de bestelling tot aan de oplevering en dit binnen een vooropgestelde tijdsduur. 

 • Onze klant is een leverancier van o.a. logistieke oplossingen voor diverse industriële klanten. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een maintenance engineer, die verantwoordelijk is voor de uitvoering van het preventieve en curatieve onderhoud van zowel productiemachines als van de infrastructuur. Bovendien werk je in deze rol mee aan verbeteringsprojecten en zoek je voortdurend naar manieren om de processen te optimaliseren.

 • Voor onze klant in regio Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een elektrisch ontwerpingenieur; in deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de opvolging van de machines tijdens het volledige designproces, alsook tijdens de opbouw van de machines. Je zal hiervoor steeds gebruik maken van de laatste nieuwe technologieën.

 • Voor onze klant in regio Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een elektrisch ontwerpingenieur; in deze rol ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de opvolging van de machines tijdens het volledige designproces, alsook tijdens de opbouw van de machines. Je zal hiervoor steeds gebruik maken van de laatste nieuwe technologieën.

 • Onze klant is een industriële en hoogtechnologische leverancier van oplossingen m.b.t. de opslag en verwerking van diverse stoffen. Ze bieden aan hun klanten oplossingen op maat, en kunnen hiervoor terugvallen op een unieke combinatie van gespecialiseerde competenties op vlak van engineering, productie en projectmanagement. Om de organisatie te versterken zijn we op heden op doen naar een Tender Manager.

 • Onze klant is een industriële en hoogtechnologische leverancier van oplossingen m.b.t. de opslag en verwerking van diverse stoffen. Ze bieden aan hun klanten oplossingen op maat, en kunnen hiervoor terugvallen op een unieke combinatie van gespecialiseerde competenties op vlak van engineering, productie en projectmanagement. Om de organisatie te versterken zijn we op heden op doen naar een site manager.

 • Onze klant is een belangrijke speler voor op maat gemaakte testoplossingen voor de automotive industrie. Ter uitbreiding van hun activiteiten zijn we momenteel op zoek naar een Software Engineer. Als software engineer sta je in voor de programmatie en uitwerking van de software voor de toegewezen projecten of projectdelen, dit in samenspraak met de software project engineers en op basis van de verzamelde projectgegevens en de machinevereisten. 

 • For the Maintenance Department of our client in the region of Terneuzen, we are looking for an instrumentation engineer to reinforce the Electrical & Automation (E&A) team.

 • Voor een langdurig project bij onze klant in regio Gent, zijn we op zoek naar een collega PLC-programmeur, voor de uitvoering van een of meerdere projecten in de galvanisatiefabriek.

 • Onze klant is een leverancier van testinstallaties voor de automotive sector. Voor hun nieuwe afdeling inzake energiezuiverende installaties te Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste automation engineer!

 • Onze klant is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Voor hun nieuwe afdeling inzake energiezuiverende installaties te regio Brugge zijn we momenteel op zoek naar een Project Manager.


 • Onze klant is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Voor hun site te regio Brugge zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste R&D Project Engineer die zou instaan voor het uitdenken en bepalen van nieuwe concepten voor R&D-projecten, in samenspraak met de verschillende afdelingen (Project Management, Engineering, R&D productie, …).

 • Onze klant is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Voor hun site te regio Brugge zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automation persoon die de coördinatie van het automation team op zich kan nemen.

 • Onze klant is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Voor hun site te regio Brugge zijn we momenteel op zoek naar een Project Manager. 

 • For an active player in the automotive industry, we are looking for a driven and enthousiastic Six Sigma Manager, who is able to drive the Continuous Improvement (CI) Strategy for the plant in Ghent. In this role you will report to the Continuous Improvement Leader.

 • Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een ploegleider onderhoud! Als team leader sta je in voor de organisatie en coördinatie van de dagelijkse activiteiten op de werkvloer. Je werkt hierbij in twee ploegen.

 • For a company active in the food industry and situated in the region of Kortrijk, we are currently looking for an Automation Engineer, who would be responsible for the functioning and maintenance of the diverse installations. You serve as the bridge between maintenance and engineering.

 • Onze klant is een chemisch bedrijf en biedt oplossingen voor een wijd aantal sectoren wereldwijd. Ze gaan prat op hun focus op wetenschap en innovatie. Ter verbetering van hun diensten zijn we op zoek naar een Process Operator.In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bedienen, opvolgen en bijstellen van de procesapparatuur volgens de voorschriften, zodat de grondstoffen omgezet worden tot eindproduct. Tevens ontvang en doseer je grondstoffen. Je volgt hierbij nauwgezet de productieplanning zodat de eindproducten tijdig afgewerkt zijn. In geval van storingen (technisch, proces, planning) ben je verantwoordelijk om een eerste analyse te doen en neem je de gepaste actie in overleg met je team coördinator .

  Je zorgt voor een veilige en nette werkplek dit in het kader van veilig werken en het opvolgen van de verwachtingen in het kader van voedselveiligheid. Je zet de installatie in een veilige status aan de hand van een LOTO (Lock out tag out) procedure en met behulp van het LOTO materiaal. Je bent verantwoordelijk voor een beperkt onderhoud aan de productie-installatie om de betrouwbaarheid ervan de verzekeren. Onregelmatigheden aan installatie en productieproces worden steeds gemeld. Het eindproduct wordt geladen in bulk of afgevuld in het correcte verpakkingsmateriaal.

 • Voor onze klant regio Brugge, actief in de automotive industrie, zijn we op zoek naar een ervaren PLC Automation Engineer!

 • Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een Senior Ingenieur Mechanica. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de verdere ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen voor de automotive industrie.

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Wij zoeken en matchen de beste technische ingenieur profielen aan onze klanten. Wil jij als Career Manager mee aan de wieg staan om TEC verder uit te bouwen? Unlock your career bij TEC!


  Siel, Sam, Charlotte, Yannick, Catherine, Cathy, Mike en Nesrine zijn op zoek naar een collega om hun team compleet te maken. Ons Career Management Team is gedurende het hele proces betrokken bij de aanwerving, onboarding en retentie van onze kandidaten en consultants. Als Career Manager maak je in het kantoor van Antwerpen elke dag het verschil door een match maker in heaven te zijn tussen technische ingenieur profielen en onze klanten.

 • Voor een dynamische speler op de vastgoedmarkt zijn wij op zoek naar een gedreven projectmanager. Heb jij de nodige technische kennis van ruwbouw en afwerking? En wil jij een nieuwe uitdaging aangaan langs de kant van de bouwheer?

  Reageer dan via onderstaande link.

  Voor meer informatie kan je steeds terecht via jim.seiffermann@tec.be of 0488/38.33.64

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Wij zoeken en matchen de beste technische ingenieur profielen aan onze klanten. Wil jij als Career Manager mee aan de wieg staan om Oost- en West-Vlaanderen verder uit te bouwen? Unlock your career bij TEC!

  Ter versterking van ons kantoor in Gent zijn Siel en Gino op zoek naar een enthousiaste collega. Ons Career Management Team is gedurende het hele proces betrokken bij de aanwerving, onboarding en retentie van onze kandidaten en consultants. Als Career Manager maak je in het kantoor van Gent elke dag het verschil door een match maker in heaven te zijn tussen technische ingenieur profielen en onze klanten.

 • Voor een jonge en dynamische bouwheer in de vastgoedsector zijn wij op zoek naar een projectmanager. Beschik jij over een ruime ervaring bij een algemene aannemer klasse 7 of 8? Laten we dan snel in contact komen via onderstaande link.

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw en telecom. Voor een engineering bureau zoeken we voor een project van lange duur een (Senior) Civil Designer (regio Antwerpen).

 • TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom. Voor een gekende speler in de Antwerpse haven zijn we op zoek naar een Project Manager. 

 • TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

 • Our client is the global leader in optimized resource management. With over 163,000 employees worldwide, the Group designs and provides water, waste and energy management solutions that contribute to the sustainable development of communities and industries. Through its three complementary business activities, our client helps to develop access to resources, preserve available resources, and to replenish them.

 • Hoog tijd voor een toffe job, toffe collega's & een uitzonderlijk toffe werksfeer?!
  One place to be!
  Met veel plezier kijken we door onze dagdagelijkse groei van ons zusterbedrijf Logi-technic uit naar een Business Controller (m/v) die dedicated de business controlling voor hen zal opnemen.
  Werk je graag vanuit ons TEC kantoor in Antwerpen of vanuit één van de vestigingen van Logi-technic in Oost- of West-Vlaanderen? Dat kan!

   

 • Onze opdrachtgever is actief in industriële dienstverlening en levert volledig mechanische, elektrische en aanverwante diensten aan haar klanten. De Belgische hoofdzetel is gevestigd in de Gentse Zeehaven. De service bestaat uit het uitvoeren van de engineering, levering, voorbereiding, verwerking en montage van industriële buisleidingen vervaardigd uit verschillende materialen voor alle vloeistoffen en gassen. Daarnaast vervaardigen zij ondersteuningen, toegangsbordessen, pipe-racks, reservoirs etc. en is de onderneming eveneens actief in lichte metaalconstructies, plaatwerken, de fabricage van machineonderdelen, ketelbouw en onderhoud.

Over TEC

TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

84

Beschikbare vacatures in
onze databank

Bekijk alle vacatures

TEC experts

Engineers met een flinke dosis werkervaring zijn vrij schaars op de arbeidsmarkt. TEC slaagt er al meer dan 20 jaar in om deze waardevolle experten aan zich te binden.

lees verder

Young Talents

Jonge engineers kunnen een belangrijke groeifactor zijn binnen uw bedrijf. Hoe vindt u die geschikte high potentials en hoe bindt u hen aan uw organisatie?

lees verder

Testimonial

 • "De kracht van tec is volgens mij dat zij zeer professionele mensen tewerk stellen als werkgever aan Esso. We hebben de civiele mensen, E&I mensen, Piping mensen en zij halen er de professionele men..."
  Stan MPeti (Electrical Supervisor), Exxonmobil
 • "tec heeft een aanbod van consultants van een hoog niveau. De tec consultants hebben een goede kennis van de wetgeving in België in de 3 gewesten."
  Kristiaan Vangeel (Head network deployment), Belgacom
 • "Ik werk voor tec eerst en vooral omdat ik mijn werk graag doe. Maar we hebben ook hele goede collega’s, een hele goede sfeer, je wordt ook gewaardeerd, je voelt dat."
  Gerrit De Bruyne (Stelling Coördinator), BASF Antwerpen
 • "Ja ik voel me een beetje ambassadeur van tec. Ik neem zelf initiatief om meer volk van tec bij de klant binnen te krijgen."
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • "Ik kom graag naar de plaza’s gewoon om de mensen waar je regelmatig mee samenwerkt te spreken. Ik vind het heel tof om hier aanwezig te kunnen zijn en met het team waar ik mee samen gewerkt he..."
  Jan Lemmens (Project Manager), Esso

Specialized technical consultants