tec technical consultants

Over TECc

TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

69

Beschikbare vacatures in
onze databank

Bekijk alle vacatures

TEC experts

Engineers met een flinke dosis werkervaring zijn vrij schaars op de arbeidsmarkt. TEC slaagt er al meer dan 20 jaar in om deze waardevolle experten aan zich te binden.

lees verder

Young Talents

Jonge engineers kunnen een belangrijke groeifactor zijn binnen uw bedrijf. Hoe vindt u die geschikte high potentials en hoe bindt u hen aan uw organisatie?

lees verder

Testimonial

 • "Ja ik voel me een beetje ambassadeur van tec. Ik neem zelf initiatief om meer volk van tec bij de klant binnen te krijgen."
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • "Ik zou tec absoluut aanbevelen als werkgever! De goede kwaliteiten, de goede verloning, de goede communicatie met de mensen, met de accountmanager, af en toe eens een feestje en als er iets is, kan..."
  Koen Hofmans (Civil & Structural Engineer), Exxonmobil
 • "Een plaza is een leuk weerzien. Ik werk al 15 jaar voor tec en ik zie een heleboel mensen terug die ik gezien heb op andere projecten, dat is leuk om elkaar zo weer te zien."
  Ronald Sieverding (Test & Commissioning Engineer), Exxonmobil
 • "Ja ik voel me de juiste man op de juiste plaats. ik vind wel dat tec veel moeite doet om ons op de juiste plaats te krijgen."
  Rudi Oste (Piping engineer), BP
 • "Ik heb vroeger bij een contractor gewerkt en heb dan de stap gemaakt naar tec, wat voor mij een grote stap in het onbekende was. Ik leer elke dag bij, ik heb een heel ervaren iemand bij mij die ook..."
  Kenneth Van Goethem (Piping Designer / Werkvoorbereider), TPA

Specialized technical consultants