tec technical consultants
 • Als toonaangevend technisch consultancy bureau leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, farma, bouw en telecom. Onze opdrachtgever is een industriële onderneming actief in de energiesector en gelegen in de Kempen. Voor een project zoeken we een ervaren Aankoper.

 • TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

 • Wij zijn voor ons waanzinnig leuk team van Recruiters op zoek naar een Recruitment Manager die met passie ons team kan coachen en verder laten ontwikkelen tot top experten.

  Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

 • Voor onze gerenommeerde klant in regio Gent - Zelzate zijn we op zoek naar een externe technisch aankoper met kennis van mechanische componenten (transmissiekasten, dichtingen, flensen, lagers etc.).

 • TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

 • Onze klant is een gevestigde spelen binnen de chemische sector. Voor hun vestiging in Gent zijn we op zoek naar een gemotiveerde onderhoudswerkvoorbereider. In deze functie zorg je enerzijds voor de voorbereiding van onderhoudstaken die uitgevoerd worden door de civiele en mechanische onderhoudsafdelingen, en anderzijds voor de voorbereiding en coördinatie van de onderhoudstaken uitgevoerd door gespecialiseerde contractorfirma's.

 • Onze klant is een gekende speler binnen de staalsector. Voor hun vestiging in regio Gent zijn we op zoek naar een elektrisch projectingenieur voor het technisch bureau in de cokesfabriek.

 • Onze klant is een gekende speler binnen de staalsector. Voor hun vestiging in regio Gent zijn we op zoek naar een projectingenieur elektromechanica voor enkele grote projecten betreffende de afwerkingslijnen van de koudwalserij. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de praktische realisatie van de projecten, van de ontwerp- tot uitvoeringsfase.

 • Onze eindklant is een belangrijke, internationale chemische speler en maakt o.a. producten voor de agrarische- en voedingssector. Ter vervanging van de huidige elektrisch ingenieur, zijn we op zoek naar iemand die verantwoordelijk zal zijn voor de elektrische HV/LV installaties. In deze rol rapporteer je aan de Technical Support Manager Electrical & Automation.

 • Onze klant in regio Gent is een sterke, internationale elektrotechnische partner voor totaaloplossingen op maat. Als assistent-projectleider automotive fungeer je als rechterhand van de projectleider, en voer je belangrijke taken uit m.b.t. projecten voor klanten binnen de automotive sector.

 • Onze klant in regio Gent is een sterke, internationale elektrotechnische partner voor totaaloplossingen op maat. Als engineer elektrotechniek gebouwen ben je een belangrijke schakel tijdens hun projecten voor verscheidene klanten.

 • Onze klant in regio Gent is een sterke, internationale elektrotechnische partner voor totaaloplossingen op maat. Als elektrisch ontwerptekenaar speel je een belangrijke rol bij de ontwikkeling en totstandkoming van diverse installaties bij industriële eindklanten.

 • Onze klant in regio Gent is een sterke, internationale elektrotechnische partner voor totaaloplossingen op maat.Als Project Manager Elektrotechnieken heb je de uitdagende taak om elektrotechnische totaalprojecten (in bv. kantoorgebouwen, nutscomplexen, logistieke en industriële sites, ziekenhuizen, voetbalstadia... ) in goede banen te leiden, van A tot Z. 

 • Onze klant is een gekende speler binnen de staalsector. Voor hun vestiging in regio Gent, Zelzate zijn we op zoek naar een Support & Maintenance Ontwikkelaar. Je komt voor een project van onbepaalde duur (enkele jaren) terecht in het team van ontwikkelaars (ongeveer 15 mensen). 

 • Onze klant is een gekende speler binnen de staalsector. Voor hun vestiging in regio Gent, Zelzate zijn we op zoek naar een analist met technische achtergrond, voor de verdere ontwikkeling van applicaties, alsook voor het uitdragen van de software binnen de groep.

 • Onze klant is een gevestigd bedrijf binnen de chemische sector, en produceert verscheidene grondstoffen, o.a. voor de staal- en aluminium industrie. Voor hun vestiging in regio Gent, Zelzate zijn we op zoek naar een mechanisch project ingenieur, voor het ontwerp en de uitvoering van zowel grote als kleinere projecten.

 • Onze klant is een gekende speler binnen de staalsector. Voor hun vestiging in regio Gent, meer bepaald voor hun walsenwerkplaats, zijn we op zoek naar een mechanisch werkvoorbereider. De projectduur bedraagt minstens 6 maanden.

 • Onze klant is een gekende speler binnen de staalsector. Voor hun vestiging in regio Gent,  zijn we op zoek naar een mechanisch project ingenieur voor een langdurig project (enkele jaren). In deze functie sta je in voor verscheidene projecten omtrent de verbouwing of volledige vernieuwing van diverse installaties in de staalfabriek en continue gieterij.

 • For a company active in the food industry and situated in the region of Kortrijk, we are currently looking for an Automation Engineer, who would be responsible for the functioning and maintenance of the diverse installations. You serve as the bridge between maintenance and engineering.

 • For a company active in the food industry and situated in the region of Kortrijk, we are currently looking for a Maintenance Manager, who would be responsible for the general technical efficacy of the production equipment.

 • Onze klant is een chemisch bedrijf en biedt oplossingen voor een wijd aantal sectoren wereldwijd. Ze gaan prat op hun focus op wetenschap en innovatie. Ter verbetering van hun diensten zijn we op zoek naar een Process Operator.In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bedienen, opvolgen en bijstellen van de procesapparatuur volgens de voorschriften, zodat de grondstoffen omgezet worden tot eindproduct. Tevens ontvang en doseer je grondstoffen. Je volgt hierbij nauwgezet de productieplanning zodat de eindproducten tijdig afgewerkt zijn. In geval van storingen (technisch, proces, planning) ben je verantwoordelijk om een eerste analyse te doen en neem je de gepaste actie in overleg met je team coördinator .

  Je zorgt voor een veilige en nette werkplek dit in het kader van veilig werken en het opvolgen van de verwachtingen in het kader van voedselveiligheid. Je zet de installatie in een veilige status aan de hand van een LOTO (Lock out tag out) procedure en met behulp van het LOTO materiaal. Je bent verantwoordelijk voor een beperkt onderhoud aan de productie-installatie om de betrouwbaarheid ervan de verzekeren. Onregelmatigheden aan installatie en productieproces worden steeds gemeld. Het eindproduct wordt geladen in bulk of afgevuld in het correcte verpakkingsmateriaal.

 • Voor onze toonaangevende klant in regio Aalst, zijn we dringend op zoek naar een Junior Maintenance Manager. Heb je een masterdiploma in een technische richting op zak? Interesse in onderhoud en zin om snel door te groeien binnen een internationaal bedrijf? Zit leidinggeven in je bloed? Dan is deze opportuniteit beslist iets voor jou!

 • Onze klant is een internationale aanbieder van advies, studiewerk, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Voor een tijdelijk project van minstens enkele maanden zijn we voor hen op zoek naar een elektrisch ingenieur die instaat voor het advies en technisch ontwerp van laagspanningsinstallaties in het kader van automatisatieprojecten in diverse industriële sectoren. Je zorgt hierbij dat voldaan wordt aan de normen en richtlijnen die van toepassing zijn binnen de desbetreffende industriële omgevingen. Je volgt je projecten van A tot Z op en overlegt hiertoe met de klant, eventuele contractors en de projectmedewerkers binnen de organisatie. 

 • Onze klant is een internationale aanbieder van advies, studiewerk, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Voor een tijdelijk project van minstens enkele maanden zijn we voor hen op zoek naar een PLC/SCADA programmeur.

 • Onze klant is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. Hiertoe behoren waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties. De volledige engineering gebeurt binnen de organisatie; zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden dus door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Wegens groei  zijn we voor hen op zoek naar een elektrisch design ingenieur. De functie behelst echter een stuk meer dan enkel het design!

 • Voor een studiebureau actief in de energiesector, zijn we dringend op zoek naar een medior en een senior design engineer voor een opdracht die loopt tot minstens eind 2017. Je voert je taken uit in het kader van een projectteam en onder functionele leiding van een Project Manager. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de realisatie van de engineeringopdracht binnen jouw competentiedomein.

 • Onze klant is een gevestigde waarde binnen de machine- en textielsector. Om hun team te versterken zijn ze momenteel op zoek naar een creatieve (m/v) projectingenieur automatiseringsprojecten voor het opzetten, implementeren en opvolgen van diverse investeringsprojecten en verbeteringsprojecten van productie- en logistieke processen.

 • Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een ploegleider onderhoud! Als team leader sta je in voor de organisatie en coördinatie van de dagelijkse activiteiten op de werkvloer. Je werkt hierbij in twee ploegen.

 • Voor onze klant regio Brugge, een belangrijke speler in de automotive industrie, zijn we op zoek naar een gemotiveerde electrical engineer / E-plan designer!

 • Voor onze klant regio Brugge, actief in de automotive industrie, zijn we op zoek naar een ervaren PLC Automation Engineer!

 • Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een Senior Ingenieur Mechanica. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de verdere ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen voor de automotive industrie.

 • TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

 • Voor de werf in Bergen, van het nieuwe Google datacenter, zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be. 

 • Voor een stabiele en groeiende bouwfirma zijn wij op zoek naar een bouwkundig aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van bouwmaterialen, uitrustingen en onderaannemers ter ondersteuning van de werven. Interesse? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be


 • Voor een groeiende en dynamische organisatie met een no-nonsense-mentaliteit, zijn wij op zoek naar een BIM Specialist (Revit, Autocad, Allplan, Solibri). Je kan daarbij rekenen op een brede ondersteuning vanuit een ervaren en mensgerichte organisatie waar er ruimte is voor de nodige verantwoordelijkheden en ontplooiingskansen.

 • Voor een klasse 8 aannemer in de regio Brussel zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider in gebouwen. De werven situeren zich in de regio Brussel. 

 • Voor een studiebureau, te regio Klein-Brabant, zijn wij op zoek naar een project manager infrastructuur. Interesse? mike.somers@tec.be of 0472 62 97 30

 • Voor een gerenommeerde aannemer, met activiteiten in de institutionele bouw, zijn wij op zoek naar een bouwkundig ingenieur planning. Sterke interesse in het uitwerken van planningen? Solliciteer snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be.

 • Voor een gerenommeerde klasse 8 aannemer, met grote infrastructuurprojecten in Vlaanderen, ben ik op zoek naar een werfleider/site manager in de infrastructuur. Interesse in een nieuwe uitdaging? mike.somers@tec.be / 0472 62 97 30

 • Voor een klasse 8 aannemer, actief in de infrastructuur en gebouwen, zijn wij op zoek naar een werfleider asfalt. Interesse? mike.somers@tec.be / 0472 62 97 30

 • Onze klant is een klasse 8 aannemer die projecten behandelt over Vlaanderen en Brussel. Voor de vestiging in Limburg ben ik op zoek naar een werfleider met ervaring in gebouwen.

  Solliciteer snel via mike.somers@tec.be of 0472/62 97 30 

 • Voor een prestigieuze aannemer te Antwerpen ben ik op zoek naar een werkvoorbereider. Je bent net afgestudeerd of je hebt een eerste werkervaring achter de rug. 

 • Voor een prestigieuze aannemer, regio Antwerpen, ben ik op zoek naar een calculator. Een calculator met ervaring in calculatie en/of projectleiding. 

 • Voor onze klant ben ik op zoek naar een projectleider speciale technieken. Een projectleider met enkele jaren relevante ervaring aan de kant van een aannemer of studiebureau. Solliciteren kan via mike.somers@tec.be. 

 • Industrieel ingenieur, kennis of affiniteit met gebouwen en een echt buitenmens-type? Perfect profiel voor de functie van werfleider gebouwen. Solliciteer via mike.somers@tec.be of 0472 62 97 30. 

 • Voor onze klant te Limburg ben ik op zoek naar een ervaren projectmanager met ervaring bij een klasse 8 aannemer. Wil jij mee bouwen aan de toekomst? Solliciteer dan snel via mike.somers@tec.be of 0472/62 97 30.

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht van minimum 1 jaar een Construction & Safety Supervisor (regio Klein-Brabant).

 • Onze opdrachtgever -een intercommunale- gaat over tot de aanwerving van een Veiligheidscoördinator A. Het betreft een voltijdse contractuele functie.

 • Voor een klasse 8 aannemer te Antwerpen zijn wij op zoek naar een technisch bediende / opmeter. Dit ter ondersteuning van de uitvoering. Interesse? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be of onderstaande link. 

 • Voor een groeiende en dynamische aannemer met specialisatie in infra, burgerlijke- en algemene bouw zoeken wij, ter versterking van de afdeling infra, een Medewerker voor de Calculatiedienst. Ook schoolverlaters zijn meer dan welkom. Bij interesse kan je contact opnemen via onderstaande link of mike.somers@tec.be

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht tot minstens 28/02/2018 een Project Engineer Utilities (regio Klein-Brabant).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht van minstens 1 jaar een ervaren Project Engineer Chemisch Labo (regio Klein-Brabant).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, food en farmacie. Voor verschillende klanten in de farmaceutische sector zijn we op zoek naar project ingenieurs voor het laboratorium. 

 • Voor een stabiele en groeiende bouwfirma zijn wij op zoek naar een bouwkundig aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van bouwmaterialen, uitrustingen en onderaannemers ter ondersteuning van de werven. Interesse? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be


 • Voor een studiebureau te Klein-Brabant met grote infrastructuurprojecten zijn wij op zoek naar een tekenaar infrastructuur. Interesse? Solliciteer snel via onderstaande link of stuur jouw cv naar mike.somers@tec.be. 

 • Voor een gerenommeerde aannemer, met specialisatie in bodemsaneringen, zijn wij op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Ervaring is geen must. Solliciteer snel via mike.somers@tec.be. 

 • Voor een prestigieuze aannemer, actief in de gebouwen, te Brussel zijn wij op zoek naar een ervaren calculator. Interesse? mike.somers@tec.be of 0472 62 97 30

 • Voor een studiebureau te Antwerpen ben ik op zoek naar een bouwkundig tekenaar met kennis van AutoCad. Onze klant behandelt projecten met klasse 8 aannemers en zit vooral binnen de gebouwen. Interesse? Stuur snel jouw cv naar mike.somers@tec.be.

 • Voor een studiebureau te regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Heb je reeds ervaring met wegenis- en rioleringswerken? Stuur dan snel jouw cv naar mike.somers@tec.be. 

 • Kom je net van de schoolbanken en ben je afgestudeerd als Industrieel Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Voor een erkende aannemer hebben wij diverse opportuniteiten binnen meerdere regio's.

  Bij interesse kan je solliciteren via onderstaande link of mike.somers@tec.be

 • Voor een algemene aannemer met focus op middelgrote totaalprojecten zijn wij op zoek naar een projectleider (schoolverlater en/of ervaren). Na een korte inwerkperiode zal je zelf verantwoordelijke worden voor diverse projecten. Interesse? Solliciteer dan via onderstaande link en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


 • Voor een studiebureau, gespecialiseerd in het creatief ontwerpen en berekenen van hoogwaardige bouwkundige structuren zijn wij op zoek naar een Projectleider Ingenieur Stabiliteit. Bij interesse kan je solliciteren via mike.somers@tec.be

 • Als BIM Modelleur werk je aan uitdagende, multidisciplinaire (complexe) projecten. Het is een afwisselende job met ruimte voor eigen initiatief, waarbij jij meewerkt aan diverse projecten in de verschillende fases van het bouwproces. Interesse? Solliciteer dan via onderstaande link.

Over TEC

TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. We leveren technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

67

Beschikbare vacatures in
onze databank

Bekijk alle vacatures

TEC experts

Engineers met een flinke dosis werkervaring zijn vrij schaars op de arbeidsmarkt. TEC slaagt er al meer dan 20 jaar in om deze waardevolle experten aan zich te binden.

lees verder

Young Talents

Jonge engineers kunnen een belangrijke groeifactor zijn binnen uw bedrijf. Hoe vindt u die geschikte high potentials en hoe bindt u hen aan uw organisatie?

lees verder

Testimonial

 • "Tec weet ook wel wat ik in mijn mars heb, ik krijg wel eens aanbiedingen maar als je met een goede ploeg zit, dan hoef je niet weg en ze weten dat ook. Ik zie ook doorgroeimogelijkheden bij tec en ..."
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • "Een plaza is een leuk weerzien. Ik werk al 15 jaar voor tec en ik zie een heleboel mensen terug die ik gezien heb op andere projecten, dat is leuk om elkaar zo weer te zien."
  Ronald Sieverding (Test & Commissioning Engineer), Exxonmobil
 • "Ik krijg veel ondersteuning van tec als ik vragen heb, maar ze laten mij ook heel vrij. Het is een fantastische crew natuurlijk!"
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • "De kracht van tec is volgens mij dat zij zeer professionele mensen tewerk stellen als werkgever aan Esso. We hebben de civiele mensen, E&I mensen, Piping mensen en zij halen er de professionele men..."
  Stan MPeti (Electrical Supervisor), Exxonmobil
 • "Tec doet zeker zijn best om goed opgeleid volk naar onze site te sturen, absoluut!"
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR

Specialized technical consultants