Young Talents

Dankzij ervaren recruiters en een uitgebreid netwerk vindt TEC deze jonge talenten voor u. Maar om pas afgestudeerden aan het werk te zetten is er meer nodig dan alleen een project: ze hebben omkadering, coaching en opleiding nodig.

Hebt u geen tijd en middelen om dat te voorzien?
Geen nood: TEC werkt al enkele jaren met het Young Talents programma: Een intensief programma waarin jonge en beloftevolle bachelors en masters meedraaien in uw bedrijf terwijl ze door TEC professioneel gecoacht en getraind worden. Na afloop van het traject werft u hen als professionals aan – als u dat wenst.

Onze troeven

Ervaring

Wij focussen op Talent Management, u op uw core business
Als ervaren speler in consultancy en Talent Management is TEC Young Talents uw partner bij uitstek om jonge, beloftevolle engineers te introduceren en te integreren in uw organisatie. Wij verzekeren de noodzakelijke instroom aan jonge, gemotiveerde en getrainde consultants, terwijl u zich kunt blijven concentreren op uw core business.

Kwaliteit

Zorgvuldige selectie is de basis voor een vruchtbare samenwerking
Bij een high potential zijn de skills lang niet het belangrijkste criterium. Wij selecteren de sterkste Bachelors & Masters en kijken vooral naar hun groeipotentieel, hun passion for the job en hun persoonlijkheid. Het spreekt voor zich dat we elke kandidaat ook grondig bevragen over zijn/haar competenties en hem testen op zijn leer- en redeneervermogen. Zo zijn we zeker dat hij/zij voldoet aan uw en onze strenge maatstaven.

Match

Een gemotiveerde consultant levert betere prestaties
U verwacht een getalenteerde en gemotiveerde consultant met de juiste competenties voor uw project. Jonge talenten zoeken uitdagende opdrachten, groeikansen, loopbaanperspectief en coaching. TEC Young Talents stemt de concrete verwachtingen op elkaar af en bewaakt de harmonieuze samenwerking tijdens het traject. Wenst u die perfect opgeleide en sterk presterende consultant aan het einde van de rit vast aan te werven? Dat kan - zonder extra kost.

Partnership

Gedeelde verantwoordelijkheden om samen succesvol te zijn
Wij bieden u een intensief traject met één doel voor ogen: uw team versterken met jong engineering-talent dat perfect klaargestoomd wordt om het verschil te maken in uw organisatie. Alles begint bij een grondige screening & testing. Daarna zorgen wij voor een kwaliteitsvol opleidingsprogramma en permanente coaching. We rekenen op u voor een uitdagende opdracht met doorgroeimogelijkheden, on the job training en begeleiding door ervaren collega’s.

Employership

Van beloftevolle junior naar een solide en happy professional
Jonge talenten verwachten meer dan enkel een aantrekkelijk loonbriefje of een leuke job. Wij staan onze high potentials maximaal bij tijdens de eerste stappen in hun carrière. Wij omkaderen hen met een compleet trainingscurriculum (inclusief certificatie) en intensieve coaching op basis van competenties en performance. Daarnaast nemen ze ook deel aan onze boeiende team- & netwerkevents. We zijn ervan overtuigd dat goed omkaderde consultants zich ook beter voelen in hun opdracht, maar vooral dat ze ook sneller groeien en beter presteren.
Zijn zij en u tevreden? Dan wij ook!

Wil je werken voor TEC? Bekijk ook deze interessante pagina's:

Verstuur je cv

Wil je ook graag werken voor TEC? Stuur ons dan je CV via onderstaande link en je hoort snel van ons.

Uitdagende vacatures bij TEC

Bij onze klanten ligt de lat hoog: ze zoeken high potentials voor hun uitdagende technische projecten. Wij streven naar constante kwaliteit en leveren hen de beste mensen en diensten.

Ben je geïnteresseerd in één van onze activiteiten? Junior of expert? Bekijk onze vacatures.

Testimonial

 • De kracht van tec is voor mij: als ik vragen heb krijg ik vrij rap antwoord. Ze zijn correct, ook qua verloning wat zeer belangrijk is, je moet nooit wachten. Er zijn duidelijke regels, ze zijn super correct naar de mensen toe en een goede communicatie hoe dat alles gaat gebeuren en dat vind ik superbelangrijk in een bedrijf.
  Kenneth Van Goethem (Piping Designer / Werkvoorbereider), TPA
 • Ik werk sinds 2 jaar bij tec en ben de laatste twee jaar supercontent van de stap die ik gemaakt heb. Ik zou geen enkele dag meer terug willen naar mijn vorige job.
  Kenneth Van Goethem (Piping Designer / Werkvoorbereider), TPA
 • Ik heb vroeger bij een contractor gewerkt en heb dan de stap gemaakt naar tec, wat voor mij een grote stap in het onbekende was. Ik leer elke dag bij, ik heb een heel ervaren iemand bij mij die ook voor tec werkt dus zo word ik super goed begeleid eigenlijk.
  Kenneth Van Goethem (Piping Designer / Werkvoorbereider), TPA
 • Ik kom graag naar de plaza’s gewoon om de mensen waar je regelmatig mee samenwerkt te spreken. Ik vind het heel tof om hier aanwezig te kunnen zijn en met het team waar ik mee samen gewerkt heb, samen een leuke babbel te hebben en iets te eten en te drinken.
  Jan Lemmens (Project Manager), Esso
 • Voor mij is tec meer uitgebouwd, is professioneler, meer gestructureerd dan vroeger. Ze houden ook rekening met je privésituatie.
  Guido Verelst (Construction Supervisor), TOA
 • Een plaza is een leuk weerzien. Ik werk al 15 jaar voor tec en ik zie een heleboel mensen terug die ik gezien heb op andere projecten, dat is leuk om elkaar zo weer te zien.
  Ronald Sieverding (Test & Commissioning Engineer), Exxonmobil
 • Wij zijn als tec-collega’s 1 team, ook al zitten we op verschillende projecten, we komen mekaar regelmatig tegen. Als we kunnen proberen we elkaar te helpen. We beschouwen elkaar als familie, en die spirit zie ik ook bij tec.
  Ronald Sieverding (Test & Commissioning Engineer), Exxonmobil
 • Ik zou tec absoluut aanbevelen als werkgever! De goede kwaliteiten, de goede verloning, de goede communicatie met de mensen, met de accountmanager, af en toe eens een feestje en als er iets is, kan je altijd uw vraag stellen en dan komt dat meestal wel in orde dus dat is fijn.
  Koen Hofmans (Civil & Structural Engineer), Exxonmobil
 • De kracht van tec is volgens mij dat zij zeer professionele mensen tewerk stellen als werkgever aan Esso. We hebben de civiele mensen, E&I mensen, Piping mensen en zij halen er de professionele mensen uit en dat drijft tec wel naar de klant toe.
  Stan MPeti (Electrical Supervisor), Exxonmobil
 • Het contact met de accountmanager verloopt perfect, hij komt regelmatig polsen omtrent de stand van zaken op de site. Hij heeft gehoor voor ons en als wij iets tegenkomen, doet hij alles wat hij kan om ons te helpen en om de relatie tussen tec en Exxon Mobile te bewaken.
  Koen Hofmans (Civil & Structural Engineer), Exxonmobil
 • Ja er is regelmatig contact tussen tec en Exxon, ik bedoel hun mensen komen regelmatig horen of er problemen zijn met de mensen die daar tewerk zijn gesteld of er dingen zijn die nog beter kunnen en of er nog nieuwe mensen nodig zijn.
  Stan MPeti (Electrical Supervisor), Exxonmobil
 • Ik denk dat tec een hele goede leverancier is voor Exxon Mobile, voor goede mensen qua gekwalificeerd technisch en met een goede drive zodat Exxon Mobile z’n projecten toch op een veilige manier en binnen een bepaalde vastgestelde tijd op te kunnen leveren.
  Ronald Sieverding (Test & Commissioning Engineer), Exxonmobil
 • Ik heb collega’s die mij aan deze baan geholpen hebben en me gezegd hebben ‘je moet dit doen, je moet bij tec gaan’. Het is mooi om deze mensen af en toe terug te zien.
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • Die plaza’s dat is ook gewoon gezellig, je ziet hier al je collega’s want je ziet ze niet altijd…
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • Ik ben altijd positief over tec, ik vind het sowieso een goed bedrijf en de plaza’s zijn altijd leuk. … Er zijn maar weinig bedrijven die echt zo met hun mensen omgaan.
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • Tec doet zeker zijn best om goed opgeleid volk naar onze site te sturen, absoluut!
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • Tec weet ook wel wat ik in mijn mars heb, ik krijg wel eens aanbiedingen maar als je met een goede ploeg zit, dan hoef je niet weg en ze weten dat ook. Ik zie ook doorgroeimogelijkheden bij tec en we worden echt gehoord wat dat betreft.
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • Ik krijg veel ondersteuning van tec als ik vragen heb, maar ze laten mij ook heel vrij. Het is een fantastische crew natuurlijk!
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR
 • Ik geniet van de plaza’s, dat we die uitnodiging krijgen. We komen met z’n allen bijeen, we leren ook andere mensen kennen, er komen nieuwe mensen bij. Op een gegeven moment ken je dan al een aantal mensen die altijd komen.
  Gerrit De Bruyne (Stelling Coördinator), BASF Antwerpen
 • Ik werk voor tec eerst en vooral omdat ik mijn werk graag doe. Maar we hebben ook hele goede collega’s, een hele goede sfeer, je wordt ook gewaardeerd, je voelt dat.
  Gerrit De Bruyne (Stelling Coördinator), BASF Antwerpen
 • -Op dagen als deze, wanneer we eens allemaal samenkomen op een plaza, kan je eens praten over ondersteuning en carrière en zo. Er zijn altijd informele vergaderingen waarop we een keer samen komen of dat ze eens langskomen bij ons op bureel waar ik werk.
  Philip Dierick (E&I Designer), Oiltanking Ghent
 • Het was een groot voordeel dat tec mij het project heeft kunnen aanbieden, ik heb zelf geen onderzoek moeten doen op de markt, zij hebben het gedaan. Ik kan terecht met vragen bij hen, zij hebben wel altijd iemand of we vinden wel iemand die mij kan helpen bij problemen.
  Philip Dierick (E&I Designer), Oiltanking Ghent
 • Een correcte afhandeling is heel belangrijk, het is financieel als zelfstandige een heel belangrijke zet dat zij correct zijn. Ik probeer correct te zijn en tec is zeker en vast correct.
  Philip Dierick (E&I Designer), Oiltanking Ghent
 • Ik ben via tec gaan werken omdat ze direct mijn profiel juist konden opmaken. Het is heel belangrijk dat ze mij kunnen identificeren als mens, wie ik ben, waar ik voor sta, en waar ik voor ga. Bij tec hadden ze direct meteen door wat ze aan mij hadden en wat ze konden aanbieden bij de klant.
  Philip Dierick (E&I Designer), Oiltanking Ghent
 • Het contact met de collega’s is heel goed. Wij werken momenteel met een 10-tal en wij zitten op verschillende plaatsen bij de klant, wij zien elkaar regelmatig. We komen ook allemaal samen regelmatig naar de plaza’s.
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel
 • Waar ik nu zit, heb ik een mondeling akkoord dat ik mij verder kan ontwikkelen in hetgeen ik wil doen dus daar ben ik heel tevreden mee.
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel
 • Heb je het gevoel dat wanneer je bepaalde dingen vraagt dat je gehoord wordt? Inderdaad, dat wordt zeker gehoord.
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel
 • Contact met accountmanager? Dat loopt goed, als ik hem bel of ik mail, krijg ik altijd wel zo snel mogelijk antwoord.
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel
 • Ik zou tec zeker en vast aanraden als werkgever, dat heb ik al gedaan trouwens. Ik zeg dan dat tec een heel sterk bedrijf is waarin een goede open communicatie zit, het is fijn om voor tec te werken.
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel
 • Ik had gevraagd aan de accountmanager om mij indien de mogelijkheid er was dichter bij huis te zetten omdat ik heel veel file moest doen. Nu heb ik geen files niet meer, het is korter, dus het is veel beter.
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel
 • Ik ervaar wel een band tussen de teccers. Je ziet regelmatig dezelfde gezichten op de plaza’s maar ook heel veel nieuwe gezichten, die komen en gaan natuurlijk.
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • Ik kom graag naar de maandelijkse plaza’s als ik kan en ik heb de tijd ervoor. Ze zijn altijd heel leuk en goed verzorgd en een praatje met de mensen is ook wel heel tof.
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • Absoluut, ik raad tec zeker aan als werkgever. ik denk wel dat dat voor mensen een goede richting kan zijn in hun verdere carrière.
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • Ik vind tec als werkgever best wel geweldig, anders zou ik daar geen 6 jaar blijven! Ik heb eigenlijk altijd in een stijgende lijn een groeiproces doorgemaakt en dat zou ik willen verderzetten. Ik ben nog niet doorgegroeid naar waar ik wil zitten.
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • Ja ik voel me een beetje ambassadeur van tec. Ik neem zelf initiatief om meer volk van tec bij de klant binnen te krijgen.
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • Voor mij is het belangrijkste eigenlijk de sfeer. Ook op de maandelijkse plaza’s, onze contactmomenten, is die sfeer erg goed.
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • Ik zou tec zeker aanbevelen als werkgever, ik heb ook al een paar nieuwe collega’s binnengehaald. Vandaag zelfs nog twee telefoontjes doorgegeven, dus ja waarom niet?
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • De nieuwe accountmanager die we nu hebben is echt OK. Je belt en die staat klaar, die komt zelf af met voorstellen en ideeën en wij ook naar hem toe. We proberen elkaar een beetje te helpen, daar draait het om hé.
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • tec is eigenlijk een hele goede werkgever, in alles eigenlijk. Heb je een vraag: ze staan klaar
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • Wij zitten bij BP Geel met een man of 9 van tec, toffe ploeg
  Vital Barbarotta (Safety Supervisor), BP Geel
 • Goede werksfeer
  Rudi Oste (Piping engineer), BP
 • Wat is de kracht van tec? ‘Bij ons op BP is dat de samenhorigheid van de mensen zelf, dat vind ik heel positief, we komen allemaal heel goed overeen. Ik denk dat tec wel fair is: alles op tijd op je rekening, dat is heel belangrijk.
  Rudi Oste (Piping engineer), BP
 • Ja ik voel me een ambassadeur van tec. Dat moet wel hé, je werkt voor een firma en dan moet je achter je firma staan vind ik.
  Rudi Oste (Piping engineer), BP
 • Mijn contact met de accountmanager is heel goed, we hebben meestal een goede, vlotte babbel en dat vind ik wel belangrijk. Hij komt regelmatig eens langs bij ons op bureau.
  Rudi Oste (Piping engineer), BP
 • Ja ik voel me de juiste man op de juiste plaats. ik vind wel dat tec veel moeite doet om ons op de juiste plaats te krijgen.
  Rudi Oste (Piping engineer), BP
 • Ik denk wel dat tec een belangrijke rol speelt bij de klant, die link is toch zeer belangrijk, anders kan het nooit tot een goed einde gebracht worden.
  Dirk Westelinck (Senior aankoper), Total
 • Voor mij is tec een belangrijke speler in detachering. Het gesprek met de klant wordt goed gevoerd, er is een goede samenwerking. De ideale driehoek om goede mensen te plaatsen.
  Dirk Westelinck (Senior aankoper), Total
 • Ik voel me gewoon goed bij tec. Er heerst een plezante sfeer, ik ontmoet er toffe mensen!
  Myriam Maes (Aankoper), Total
 • Ik weet dat ik bij tec terecht kan als ik met een vraag zit en dat ik dan heel snel geholpen word.
  Myriam Maes (Aankoper), Total
 • Bij ons werken consultants van tec die de projecten ondersteunen en begeleiden van A tot Z. Anderzijds hebben we ook consultants met een zeer technische bagage die de taken en de projecten ondersteunen.
  Kristiaan Vangeel (Head network deployment), Belgacom
 • AG Real Estate heeft voor tec gekozen omdat ze flexibel en snel de juiste profielen konden aanbieden. Het gaat dan over profielen van hoogopgeleide mensen oa architecten en ingenieur-architecten met minstens basiservaring die ook voldoende flexibel zijn om in een nieuwe omgeving te gaan werken.
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • tec onderscheidt zich van andere leveranciers voornamelijk door de opvolging van de medewerkers die bij ons zitten. Dat betekent dat ze minstens 2 x per jaar feedback geven en krijgen over de medewerkers. En ook door de opleiding die tec verzorgt, op maat van de mensen zelf.
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • tec heeft een aanbod van consultants van een hoog niveau. De tec consultants hebben een goede kennis van de wetgeving in België in de 3 gewesten.
  Kristiaan Vangeel (Head network deployment), Belgacom

Specialized technical consultants