Uw carrière

Interesse om te werken voor TEC?

Op basis van jouw cv analyseren wij jouw kennis en ervaring en hun toepasbaarheid in de projecten van TEC.

Een degelijke samenwerking is voor ons gebaseerd op de kwaliteit van de inzetbaarheid van onze consultants in onze projecten. Hierbij houden wij rekening met volgende parameters: het bereikte kennisniveau, de gevolgde opleidingen, de ervaring en het vermogen om dit alles toe te passen in de praktijk.

Aan de hand van verschillende gesprekken peilen wij naar jouw praktische kennis, ervaring, motivatie en persoonlijkheid. Wij maken een inschatting van jouw specifieke gedrevenheid, knowhow en ervaring binnen jouw vakgebied. Zo weten wij voor welk project je inzetbaar bent en welke bijkomende opleidingen eventueel interessant kunnen zijn.

Onze samenwerking kan op twee manieren verlopen: of je komt bij ons in dienst met een arbeidsovereenkomst van onbepaalde of bepaalde duur of je verkiest om als zelfstandige te werken. Beide vormen zijn voor ons een solide basis om tot een professionele samenwerking te komen.

TEC experts

Experienced professionals

Engineers met een flinke dosis werkervaring zijn vrij schaars op de arbeidsmarkt. TEC slaagt er al meer dan 20 jaar in om deze waardevolle experten aan zich te binden.

lees verder

Competence Center

De TEC competence centers zorgen voor een permanente bijscholing van de technische skills én soft skills van onze consultants. Een uitgebreid programma met een grote waarde.

lees verderUitdagende vacatures bij TEC

Bij onze klanten ligt de lat hoog: ze zoeken high potentials voor hun uitdagende technische projecten. Wij streven naar constante kwaliteit en leveren hen de beste mensen en diensten.

Ben je geïnteresseerd in één van onze activiteiten? Junior of expert? Bekijk onze vacatures.

Specialized technical consultants