Uitdagende vacatures bij TEC

Bij onze klanten ligt de lat hoog: ze zoeken high potentials voor hun uitdagende technische projecten. Wij streven naar constante kwaliteit en leveren hen de beste mensen en diensten.

Ben je geïnteresseerd in één van onze activiteiten? Junior of expert? Bekijk onze vacatures.

Tec IT

Het is duidelijk dat IT al een hele tijd veel gevraagde expertise te bieden heeft. Inmiddels is het een skill die elk bedrijf in huis wil hebben. Net daarom zijn de 30+ professionals van Tec IT perfect om hun flexibele, innovatieve oplossingen in te zetten voor jouw IT-uitdagingen.

Heb je nood aan een gedreven IT-held om je tijdelijk in je coding te voorzien? Of zit je organisatie midden in een groeiproces en doe je dat liever niet alleen? Of is het een specifieke code die je geschreven wil hebben, op maat van jouw organisatie? We zijn er voor je in elke situatie, en nog veel meer.

Gedurende onze 20-jarige geschiedenis hebben we een belangrijke les geleerd wanneer het om slagen in deze business gaat - en die voor ons goed werkt: topmedewerkers! We beschikken over een ongelooflijke groep aan sales- en HR-professionals, gecombineerd met minstens even geweldige IT-professionals. Zo krijgen we elk project naar het volgende niveau.

Tec IT is deel van het grotere netwerk van GRITT, en dat houdt bij ons het een en ander in. Zo houden we vast aan verschillende people first-maatregelen in het dagelijkse leven. Wat voor ons het meest belangrijk is? Een positieve instelling, een focus op oplossingen in plaats van problemen en - bovenal - een passie voor je beroep. Ongelooflijke mensen bouwen aan ongelooflijke dingen, zo simpel is het voor ons.

Samen zorgen we voor exceptionele service, brengen we nieuwe perspectieven voor elk project and zorgen we voor die flexibele manier van werken die je verwacht van je consultants.

Onze expertise

De kern van onze focus ligt op de buitengewone coding held(in), mensen die ook echt trots zijn op hun code. Deze experts zorgen voor de juiste combinatie van technische knowhow en de nodige soft skills gedurende je project. Vlotte professionals, wat kan je nog meer willen?

En wat ze doen - en welke talen ze spreken - zie je hier:

Java
.NET
Embedded
Big Data
Automation

Interesse om te werken bij Tec IT?

Bekijk onze vacatures, wie weet zit je bij ons op je plek! Of wat dacht je van een spontane sollicitatie als er we (nog) geen passende vacature open hebben staan? We zijn benieuwd naar welke expertise je te bieden hebt.

Specialized technical consultants