Testimonial

 • Ik geniet van de plaza’s, dat we die uitnodiging krijgen. We komen met z’n allen bijeen, we leren ook andere mensen kennen, er komen nieuwe mensen bij. Op een gegeven moment ken je dan al een aantal mensen die altijd komen.
  Gerrit De Bruyne (Stelling Coördinator), BASF Antwerpen
 • Ik zou tec zeker en vast aanraden als werkgever, dat heb ik al gedaan trouwens. Ik zeg dan dat tec een heel sterk bedrijf is waarin een goede open communicatie zit, het is fijn om voor tec te werken.
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel
 • Wij zijn als tec-collega’s 1 team, ook al zitten we op verschillende projecten, we komen mekaar regelmatig tegen. Als we kunnen proberen we elkaar te helpen. We beschouwen elkaar als familie, en die spirit zie ik ook bij tec.
  Ronald Sieverding (Test & Commissioning Engineer), Exxonmobil
 • tec onderscheidt zich van andere leveranciers voornamelijk door de opvolging van de medewerkers die bij ons zitten. Dat betekent dat ze minstens 2 x per jaar feedback geven en krijgen over de medewerkers. En ook door de opleiding die tec verzorgt, op maat van de mensen zelf.
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • Ik vind tec als werkgever best wel geweldig, anders zou ik daar geen 6 jaar blijven! Ik heb eigenlijk altijd in een stijgende lijn een groeiproces doorgemaakt en dat zou ik willen verderzetten. Ik ben nog niet doorgegroeid naar waar ik wil zitten.
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF

Over TEC

TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.
Met een team van enkele honderden gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.
Geïnspireerd door een ambitieuze groeistrategie blijven we onze toonaangevende positie op de markt van technische consultancy verder versterken. Hierbij bouwen we voortdurend aan lange-termijnrelaties met onze klanten én consultants.

Voor al uw engineeringprojecten

Echte specialisten zijn dun gezaaid. Maar u hebt ze wél nodig. TEC beschikt over een ruim netwerk van hooggekwalificeerde en ervaren technische projectmedewerkers. Dit maakt ons tot de uitgelezen partner voor de zoektocht naar de juiste persoon voor úw project.
Onze consultants worden ingeschakeld op engineeringprojecten in verschillende sectoren: van (petro)chemie, energie, milieutechnologie, pharma, automotive, maintenance en voeding over industriële bouw, burgerlijke bouwkunde en facility tot telecom. Ze nemen bij u de rol op van projectmanager, engineer of technische consultant.

Meer dan 400 TEC-consultants zetten dagelijks hun expertise in voor boeiende projecten van onze klanten. Het zijn allemaal professionals met jarenlange ervaring. Bovendien hebben onze consultants minimum een VCA-diploma.
Wenst u liever een vaste medewerker? Dan verzorgen wij het werving- & selectieproces voor u.

Flexibel, betrouwbaar en betaalbaar

Heeft uw project een strak tijdskader? Zoekt u kwaliteit en specifieke expertise? En dat binnen een omlijnd budget? Dan zijn onze consultants de meest economische oplossing.
We begeleiden onze medewerkers voor, tijdens en na uw project. We omringen hen met de beste zorgen en investeren in opleiding en omkadering. Zo geniet u van hun onverdeelde focus op hun technische kerntaken.


Onze kantoren


TEC Regio Antwerpen
Sint-Pietersvliet 3
2000 Antwerpen

TEC Regio Oost & West Vlaanderen
Ottergemsesteenweg 439
9000 Gent

TEC Regio Kempen & Limburg
Terlaemenlaan 49
3550 Heusden-Zolder

Contacteer TEC Antwerpen, TEC Gent of TEC Kempen & Limburg vandaag en bespreek uw project.

Specialized technical consultants