Testimonial

 • Ik kom graag naar de maandelijkse plaza’s als ik kan en ik heb de tijd ervoor. Ze zijn altijd heel leuk en goed verzorgd en een praatje met de mensen is ook wel heel tof.
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • AG Real Estate heeft voor tec gekozen omdat ze flexibel en snel de juiste profielen konden aanbieden. Het gaat dan over profielen van hoogopgeleide mensen oa architecten en ingenieur-architecten met minstens basiservaring die ook voldoende flexibel zijn om in een nieuwe omgeving te gaan werken.
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • Ik kom graag naar de plaza’s gewoon om de mensen waar je regelmatig mee samenwerkt te spreken. Ik vind het heel tof om hier aanwezig te kunnen zijn en met het team waar ik mee samen gewerkt heb, samen een leuke babbel te hebben en iets te eten en te drinken.
  Jan Lemmens (Project Manager), Esso
 • Ik denk wel dat tec een belangrijke rol speelt bij de klant, die link is toch zeer belangrijk, anders kan het nooit tot een goed einde gebracht worden.
  Dirk Westelinck (Senior aankoper), Total
 • Die plaza’s dat is ook gewoon gezellig, je ziet hier al je collega’s want je ziet ze niet altijd…
  Jeffrey Verplanke (P&M Field Supervisor), IBR

Onze medewerkers

TEC heeft een jarenlange ervaring in het ondersteunen van technische projecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

Meer dan 400 TEC-consultants zetten dagelijks hun expertise in voor boeiende projecten van onze klanten. Het zijn allemaal professionals met jarenlange ervaring en zijn bovendien minimaal in het bezit van een VCA-diploma.

TEC bouwt aan langetermijnrelaties met haar consultants en investeert daarom permanent in omkadering en opleiding.

Uitdagende opdrachten

Als één van de topspelers op de markt van technische consultancy kan TEC haar consultants boeiende projecten aanbieden. TEC richt zich op langlopende projecten en zoekt consultants die zich hiervoor willen engageren.

Statuut

TEC kent verschillende statuten. Onze consultants hebben een overeenkomst van onbepaalde duur, een contract voor de duur van het project of werken als freelancer. Alles hangt af van de omstandigheden en de wensen van de consultant.

Continuïteit en werkzekerheid

De jarenlange projectervaring van onze consultants wordt sterk gewaardeerd door onze klanten. Vaak ligt er voor de afloop van een project al een vervolgopdracht op tafel.
TEC is stevig verankerd in het bedrijfsleven en kan terugvallen op een uitgebreid klantennetwerk. Zo heeft TEC altijd boeiende projecten in de aanbieding!

Opvolging

Het TEC-team staat voortdurend klaar om al je vragen te beantwoorden, of het nu gaat over HR-kwesties, administratieve aangelegenheden (vakantie, salaris, ziekte,…) of projectgerelateerde topics.

Hebt u interesse in onze diensten? Bel ons op +32 (0)3 270 97 00.
Wil je graag werken voor TEC? Bekijk dan snel onze beschikbare jobs.

Specialized technical consultants