Testimonial

 • Voor mij is tec een belangrijke speler in detachering. Het gesprek met de klant wordt goed gevoerd, er is een goede samenwerking. De ideale driehoek om goede mensen te plaatsen.
  Dirk Westelinck (Senior aankoper), Total
 • Absoluut, ik raad tec zeker aan als werkgever. ik denk wel dat dat voor mensen een goede richting kan zijn in hun verdere carrière.
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • Ik kom graag naar de maandelijkse plaza’s als ik kan en ik heb de tijd ervoor. Ze zijn altijd heel leuk en goed verzorgd en een praatje met de mensen is ook wel heel tof.
  Carla Van Beeck (Administratief bediende), BASF
 • Ik ben via tec gaan werken omdat ze direct mijn profiel juist konden opmaken. Het is heel belangrijk dat ze mij kunnen identificeren als mens, wie ik ben, waar ik voor sta, en waar ik voor ga. Bij tec hadden ze direct meteen door wat ze aan mij hadden en wat ze konden aanbieden bij de klant.
  Philip Dierick (E&I Designer), Oiltanking Ghent
 • Het contact met de collega’s is heel goed. Wij werken momenteel met een 10-tal en wij zitten op verschillende plaatsen bij de klant, wij zien elkaar regelmatig. We komen ook allemaal samen regelmatig naar de plaza’s.
  Peter Wymeersch (Stelling- en isloatiecoördinator), BP Geel

Onze medewerkers

TEC heeft een jarenlange ervaring in het ondersteunen van technische projecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom.

Meer dan 400 TEC-consultants zetten dagelijks hun expertise in voor boeiende projecten van onze klanten. Het zijn allemaal professionals met jarenlange ervaring en zijn bovendien minimaal in het bezit van een VCA-diploma.

TEC bouwt aan langetermijnrelaties met haar consultants en investeert daarom permanent in omkadering en opleiding.

Uitdagende opdrachten

Als één van de topspelers op de markt van technische consultancy kan TEC haar consultants boeiende projecten aanbieden. TEC richt zich op langlopende projecten en zoekt consultants die zich hiervoor willen engageren.

Statuut

TEC kent verschillende statuten. Onze consultants hebben een overeenkomst van onbepaalde duur, een contract voor de duur van het project of werken als freelancer. Alles hangt af van de omstandigheden en de wensen van de consultant.

Continuïteit en werkzekerheid

De jarenlange projectervaring van onze consultants wordt sterk gewaardeerd door onze klanten. Vaak ligt er voor de afloop van een project al een vervolgopdracht op tafel.
TEC is stevig verankerd in het bedrijfsleven en kan terugvallen op een uitgebreid klantennetwerk. Zo heeft TEC altijd boeiende projecten in de aanbieding!

Opvolging

Het TEC-team staat voortdurend klaar om al je vragen te beantwoorden, of het nu gaat over HR-kwesties, administratieve aangelegenheden (vakantie, salaris, ziekte,…) of projectgerelateerde topics.

Hebt u interesse in onze diensten? Bel ons op +32 (0)3 270 97 00.
Wil je graag werken voor TEC? Bekijk dan snel onze beschikbare jobs.

Specialized technical consultants