tec technical consultants
 • Onze klant, een klasse 8 aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in de kabel- en leidingbouw en focust zich op grote infrastructuurprojecten. Om haar team te versterken zijn wij momenteel op zoek naar een Calculator. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de provincies Oost- en West-Vlaanderen? Ben je analytisch, nauwkeurig en zelfstandig? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant, een klasse 8 aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in de kabel- en leidingbouw en focust zich op grote infrastructuurprojecten. Om haar team te versterken zijn wij momenteel op zoek naar een Werfleider Bekabeling. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de provincies Oost- en West-Vlaanderen? Zijn kwaliteit en veiligheid voor jou ontzettend belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een klasse 8 aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in de kabel- en leidingbouw en focust zich op grote infrastructuurprojecten. Voor een groot project met betrekking tot de bouw van fibernetwerken ben ik momenteel op zoek naar een Projectleider. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de provincies Oost- en West-Vlaanderen? Zijn kwaliteit en veiligheid voor jou ontzettend belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een klasse 8 aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in de kabel- en leidingbouw en focust zich op grote infrastructuurprojecten. Voor een groot project met betrekking tot de bouw van fibernetwerken ben ik momenteel op zoek naar een regioverantwoordelijke. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de provincies Oost- en West-Vlaanderen? Zijn kwaliteit en veiligheid voor jou ontzettend belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies, zijn wij op zoek naar een projectleider met ervaring in metaalconstructies. Heb je interesse in een nieuwe uitdaging? Ben jij bereid om projecten in Oost- of West-Vlaanderen te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor de regio’s Oost- en West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een ambitieuze BIM Modelleur die meewerkt aan grootschalige bouwprojecten binnen de utiliteitsbouw en appartementsbouw. Heb je altijd al mee aan de basis willen staan van het ontwerp van prestigieuze projecten? Ben je vlot met 3D pakketten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link.

 • Voor een interessante speler in de bouwwereld zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur niveau 1 of 2. Heb jij interesse? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link .

 • TEC is op zoek naar een landmeter voor een klasse 8 aannemer met infrastructuurprojecten, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via matthias.van.den.berge@tec.be of onderstaande link.

 • Voor onze klant, een groeiende en dynamische organisatie klasse 8 met een no-nonsense mentaliteit, zijn wij op zoek naar een BIM Specialist (Revit, AutoCAD, Allplan en Solibri). Neem jij graag je verantwoordelijkheid op en wil je je talenten verder ontwikkelen? Durf je initiatief nemen? En heb je een passie voor BIM en wil je daarin continu blijven verdiepen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link.

 • Onze klant uit de regio Gent is een grote KMO die actief is in renovatie, binnen- en buitenafwerking. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectleider. Heb je reeds ervaring in een soortgelijke functie? Kan je werken met AutoCAD en/of MS Project? Spreek je een mondje Frans? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een betrouwbare en innoverende bouwonderneming, zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider om de Werfleider te ondersteunen bij de voorbereiding en opvolging van projecten. Heb je een eerste werkervaring achter de rug? Kan je werken met MS Projects? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via matthias.van.den.berge@tec.be of onderstaande link.

 • Voor onze klant, een betrouwbare en innoverende bouwonderneming, zijn wij op zoek naar een ervaren Assistent Projectleider. Ben jij flexibel in verband met de werven die jou worden toegewezen? Heb je reeds enkele jaren ervaring? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via matthias.van.den.berge@tec.be of onderstaande link.

 • View job details
 • Zin om aan de slag te gaan bij een van de meest vooraanstaande technische consultancy bedrijven in België? Super, want op heden zijn we dringend op zoek naar een purchasing manager om ons team in regio Kortrijk te versterken. Onze klant is een industriële en hoogtechnologische leverancier van oplossingen met betrekking tot de opslag en verwerking van diverse stoffen. Heb jij een masterdiploma in een technische richitng en reeds een 10-tal relevante ervaring in een gelijkaardige functie waarbij people management een onderdeel van je takenpakket was? Dan ben jij allicht de persoon die wij zoeken!

 • Our customer from Brussels is an important Telecom player. We are looking for a 5G Mobile Data Core Expert. The Mobile internet business is entering in a new era of technology evolution.

  The 5G technology that will be deployed next to the 4G and other Mobile data will offer new higher service bandwith but also new capabilities to foster the deployment of IoT technologies broadening the service offers.

 • Ter versterking van het team bij onze klant in regio Zelzate, zijn we dringend op zoek naar een ervaren technisch werfopvolger. Heb je ervaring als werfopvolger en zin om bij een van de grootste engineering consultancy bedrijven van België aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

 • TEC is momenteel op zoek naar een technisch administratief medewerker Veiligheid SAP, dit voor een grote speler in de regio Gent. Heb je kennis van elektriciteit maar kun je bovenal met SAP werken? Zin om zelfstandig aan de slag te gaan op een project, en dit in opdracht van een van de grootste engineering consultancy bedrijven in België? Aarzel dan niet om te solliciteren! 

 • Ter versterking van ons aankoopteam bij een klant in Zelzate, zijn we op zoek naar een ervaren technisch product inkoper. Zin om als gespecialiseerd inkoper een team van lokale inkopers te begeleiden en verder te ontwikkelen? Dan is deze uitdaging allicht iets voor jou! 

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een sr. Piping Designer. Heb je minstens 5 jaar ervaring binnen industriële projecten en heb je zin om bij een vooraanstaand engineering bedrijf aan de slag te gaan? Dan is dit misschien de nieuwe ideale uitdaging voor jou!

 • Zin om bij een van de grootste consultancy bedrijven in België aan de slag te gaan? Super, want op heden zijn we dringend op zoek naar een E&I werkvoorbereider, die kan helpen de turnaround van onze klant in regio Zelzate voor te bereiden.

 • Onze klant is marktleider in de ontwikkeling, opbouw en installatie van hoogtechnologische machines. Ze durven investeren in doorgedreven automatiseringen voor zowel productie als logistiek, en staan ervoor bekend hierin gewaagde, soms unieke keuzes te maken. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een projectleider (m/v) binnen het operationele en logistieke deel. 

 • Onze klant is marktleider in de ontwikkeling, opbouw en installatie van hoogtechnologische machines. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een technisch aankoper (m/v). 

 • TEC gaat op zoek naar een BIM tekenaar, dit voor een grote klant in de regio Gent. De Project Draftsman is verantwoordelijk voor de verwezenlijking van de grafische documenten in het kader van een projectteam en overeenkomstig de richtlijnen van de Design Engineer. Hij of zij beheert een klein team van Draftsmen.

 • Are you looking for an opportunity to work for one of the biggest engineering consultancy companies in Belgium? Great! TEC is looking currently looking for a Project manager for a large client in Ghent, however the employment place is Brussels. Sounds interesting? More information below!

 • TEC is op zoek naar een Project Engineer Elektriciteit, dit voor een grote speler in regio Gent. In deze rol ben je een technisch aanspreekpunt, dit in het kader van een projectteam en onder de functionele leiding van de Project Manager, verantwoordelijk voor de realisatie van de engineeringopdracht binnen zijn competentiedomein.

 • Are you looking for an opportunity to work for one of the biggest engineering consultancy companies in Belgium? Great! TEC is looking currently looking for an HVAC Project Engineer, this for a major client in the Ghent region. Sounds interesting? More information below!

 • Heb je ervaring als technisch tekenaar en zin om aan de slag te gaan bij een van de grootste engineering project sourcing bedrijven in België? Dat treft, want TEC is momenteel op zoek naar een elektrisch tekenaar voor een grote klant, dit voor de regio Gent. Mogelijk iets voor jou? We horen in ieder geval graag van je!

 • Zin om bij een van de grootste consultancy bedrijven in België aan de slag te gaan? Super, want op heden zoeken we dringend een ervaren constructiemanager voor een klant in regio Zwijndrecht. Onze klant is en grote speler binnen de engineering wereld. Heb je meerdere jaren ervaring als construction manager van multidisciplinaire industriële en/of farmaceutische werven, en heb je nood aan een nieuwe uitdaging/omgeving? Dan is dit mogelijk dé juiste job voor jou!

 • Grontmij is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau voor duurzame infrastructuur & mobiliteit; industrie, water & energie en planning & ontwerp. Momenteel zoeken ze een Process Equipment Engineer.

 • Ter versterking van het team bij onze klant in regio Zelzate en/of Zwijndrecht, zijn we dringend op zoek naar een Project Engineer met ervaring in de farmaceutische industrie. Zin om als rechterhand van de project manager projecten te trekken, alsook kleinere projecten zelfstandig te leiden? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou!

 • For our client, specialized in sustainable infrastructure and mobility, we're looking for a motivated QA/QC Engineer who can strengthen their team during approximately 1.5 years. 

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een E&I Engineer. Werk jij klantgericht? Heb je reeds 5 jaar ervaring in het engineering van elektrische installaties en/of instrumentatie? Spreek je vlot Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Ter versterking van ons team is TEC op zoek naar een maintenance manager in regio Tielt. Jouw verantwoordelijkheid? Het managen van het technisch departement (onderhoud, engineering en spare parts) in al zijn aspecten (mechanica, elektronica, hydraulica en elektriciteit) en de utiliteiten zodat gedurige beschikbaarheid kan worden gegarandeerd, binnen het overeengekomen budget. Ben jij industrieel ingenieur elektromechanica en heb je minstens 5 jaar ervaring op zak? Dan ben jij mogelijk dé persoon die we zoeken! 

 • Als technisch consultancy bedrijf, actief over heel Vlaanderen, zijn we steeds op zoek naar technisch hoger geschoold talent om ons team te versterken. Zo zoeken we momenteel een Technisch Manager met standplaats bij een bouwtechnisch bedrijf gesitueerd in regio Gent. Ben jij een multi-technisch manager die zin heeft in een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie mogelijk helemaal jouw ding!

 • Zin om bij een van de grootste consultancy bedrijven in België aan de slag te gaan? Super, want op heden zoeken we een technisch administratief bediende om ons team in regio Brussel te versterken. De site van onze klant in Brussel heeft er volgende activiteiten: gelaste constructies, mechanische werkplaats, logistiek en magazijnwerk. Heb jij minstens een A2 diploma in een administratieve richting op zak, en spreek je Nederlands, Engels en voldoende Frans? Dan ben je mogelijk dé persoon die we zoeken!

 • TEC is op zoek naar een Technisch tekenaar van distributienetten, dit voor de regio Leie - Schelde (Standplaats Kortrijk).

 • In deze rol als R&D Product Engineer, ben je de schakel tussen R&D en productie, en tussen R&D en aankoop. Zin om deel uit te maken van een van de grootste spelers binnen de wereld van consultancy? Zin om aan de slag te gaan bij een bedrijf, actief in de spelindustrie? Kun je je wenden tot je kennis van elektromechanica, ERP programma's en je enthousiaste en assertieve persoonlijkheid? Dan is dit mogelijk dé volgende uitdaging voor jou.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten. Momenteel zijn we voor hen op zoek naar een Junior Preventieadviseur niveau 2.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.
  Ze zijn momenteel op zoek naar een Project Engineer elektrotechniek.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.
  Ze zijn momenteel op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.
  Ze zijn momenteel op zoek naar een Building Automation Engineer.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.
  Ze zijn momenteel op zoek naar een Projectleider HVAC. 

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van hun klanten. We zijn voor hen momenteel op zoek naar een projectleider middenspanning. Mogelijk iets voor jou? Top, lees dan snel verder!

 • Onze klant staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande matrijzen voor technische producten en machines. Denk aan verlengstukken en beugels, verbindingsstukken en gereedschappen, onderdelen en attributen. Om hun team te versterken zijn ze op zoek naar een ontwerpingenieur matrijzenbouw. Zin om bij een vooraanstaand bedrijf binnen engineering consultancy aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

 • Voor de versterking van het team in de wijde regio rond Lokeren zijn we op zoek naar een gemotiveerde automation engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verdere uitwerking van het machineontwerp op vlak van instrumentatie en automatisatie. Heb jij reeds ervaring als automation engineer in een projectomgeving? Dan ben jij mogelijk de persoon die we zoeken!

 • Heb jij ervaring binnen de sector van spoorinfrastructuur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Maakt aan de slag kunnen gaan bij een van de meest bekende consultancy bedrijven in België jou enthousiast? Super, want op heden zijn we bij TEC op zoek naar een Projectleider spoorinfrastuctuur/technisch deskundige. Je bent inzetbaar voor Oost- en West- Vlaanderen.

 • Zin om bij een van de meest gevestigde spelers in de markt van technical outsourcing aan de slag te gaan? Super, want voor onze klant in de regio Brugge zijn wij op zoek naar een storingsanalyst. Iets voor jou? We horen graag van je!

 • Zin om bij een van de grootste consultancy bedrijven in België aan de slag te gaan? Super, want op heden zoeken we een technisch aankoper die ons team in regio Sint-Niklaas kan versterken. Onze klant is actief binnen de machinebouw en gaat voor een lange-termijn samenwerking. Heb je ervaring in de administratieve uitvoering en opvolging van aankoopprocessen, en zin om je tanden te zetten in een nieuwe uitdaging? Dan is dit mogelijk dé juiste job voor jou!

 • Zin om bij een van de grootste consultancy bedrijven in België aan de slag te gaan? Super, want op heden zoeken we een project manager die ons team in regio Sint-Niklaas kan versterken. Onze klant is actief binnen de machinebouw en gaat voor een lange-termijn samenwerking. Heb je ervaring in het beheren van projecten binnen de machinebouw en zin om je tanden te zetten in een nieuwe uitdaging? Dan is dit mogelijk dé juiste job voor jou!

 • Voor een groeiende onderneming en gevestigde machinebouwer zijn wij op zoek naar een automation engineer die meewerkt aan het ontwerp van diverse machines, en hierbij mee instaat voor de opvolging tijdens de opbouw/uitwerking van de machines. Heeft automatisatie weinig of geen geheimen meer voor jou? Heb je ervaring in engineering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Sint-Niklaas is een grote Belgische KMO die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van diverse machines. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Mechanisch Calculator-Werkvoorbereider. Kan je goed planlezen? Ben je veranderings- en oplossingsgericht? En kan jij als geen ander overweg met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor een groeiende onderneming zijn wij op zoek naar een Mechanical Design Engineer die diverse machines ontwerpt en mee instaat voor de opvolging tijdens de opbouw van deze machines. Hebben CAD-systemen voor jou (bijna) geen geheimen meer? En heb je ervaring met lean management? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Sint-Niklaas is gespecialiseerd in turn-key oplossingen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Electrical Design Engineer. Heb je kennis van ECAD-systemen zoals EPLAN en Promis.e? Kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb je ervaring in het ontwerp van machinebouw of automatiseringsprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Zin om bij een van de grootste engineering consultancy bedrijven in België aan de slag te gaan? Super, want voor een grote speler in de regio Zelzate zijn wij momenteel op zoek naar een technische werfopvolger voor mechanische en piping projecten die voornamelijk te maken hebben met productie- en distributie van energie (gassen – vloeistoffen).

 • Onze klant uit de regio Brugge is een leverancier van testinstallaties voor de automotive sector. Om hun nieuwe afdeling inzake energie-zuiverende installaties te versterken zijn wij op zoek naar een PLC Automation Engineer. Heb je een goede kennis van PLC programmatie? Bezit je een praktische ervaring met geïnformeerde systemen? Vind je het niet erg om korte tripjes naar het buitenland te maken? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een Project Manager Automotive. Ben jij een geboren planner en organisator? Heb je een basiskennis van automatisering of machinebouw? Maak je graag korte tripjes naar het buitenland? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer. Ben je een krak in het interpreteren van lastenboeken, normen en machinerichtlijnen? Heb je 5 jaar relevante werkervaring? Ben je creatief en conceptueel ingesteld? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Bij TEC ben je zeker van interessante en uitdagende projecten! Hierdoor kan je je eigen carrière mee vorm geven.

  Als Werkvoorbeider E&I word je mee ingeschakeld op verschillende projecten (min duur 6 maanden/ project) - Hoofdzakelijk in de Chemie en Petrochemie.

  Hierbij zal je vooral werkzaam zijn in de haven van Antwerpen. De insteek van de opdrachten kan gaan over het in kaart brengen van de maintenance werkzaamheden, voorbereidingen op de shutdown, de nieuwe opstart van een nieuwe productielijn ...

 • TEC zoekt een ervaren werfleider binnen infrastructuur, leiding- of wegenbouw. Dit voor een klasse 8 aannemer die werken uitvoeren over heel België. 

 • Een passie voor en/of ervaring in fibernetwerken en grootschalige infrastructuurprojecten? Lees dan snel verder. Voor een toonaangevende aannemer in deze niche zoekt TEC een City Manager.

 • TEC is op zoek naar een projectleider met ervaring in aanleg van glasvezelaansluiting (fiber). Wil jij meewerken aan het project "Fiber To The Home"? 

 • Voor een aannemer, die actief is in de kabel- en leidingbouw en oplossingen biedt voor hoogstaande infrastructuuroplossingen, is TEC op zoek naar een calculator/werkvoorbereider. Ervaring in deze niche is een plus, zeker geen must. 

 • Heb je ervaring als werkvoorbereider en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je meewerken aan uitdagende projecten bij een klasse 7 aannemer in de algemene bouw? Lees dan zeker verder! 

 • Voor een klasse 7 aannemer in de algemene bouw zoekt TEC een ervaren calculator. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de regio Kontich? Solliciteer dan snel! 

 • Ben je thuis in de bouwsector en heb je een passie voor aankoop? Dan is de functie van aankoper zeker iets voor jou. Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer die actief is in de algemene bouw en infrastructuur. 

 • Voor een klasse 8 aannemer, die actief is in de wegenbouw en burgerlijke bouwkunde, zoekt TEC een werfleider burgerlijke bouwkunde. Ben jij minstens 3 jaar aan de slag in de burgerlijke bouwkunde als werfleider? Solliciteer via de 'solliciteer nu'-drukknop.

 • Voor een klasse 8 aannemer die meewerken aan grote infrastructuurprojecten zoekt TEC een landmeter / topograaf. Ben jij gepassioneerd door studiewerk? Ben je technisch onderlegd? En heb je een sterke interesse in grote infrastructuurprojecten? Solliciteer dan snel via onderstaande drukknop. 

 • Voor een klasse 8 aannemer is TEC op zoek naar een projectleider HVAC. Het hoofdkantoor situeert zich in de provincie Antwerpen. De werven zijn verspreid over Vlaanderen. Voor hen is dit een nieuwe functie, dus je gaat de afdeling dragen en doen groeien. 

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder of solliciteer onmiddellijk via de drukknop. 

 • Voor een klasse 8 aannemer, actief in de staalbouw, zijn wij op zoek naar een stabiliteitsingenieur. Je bent verantwoordelijk voor de hoofd- en detailberekeningen. Daarnaast ga je geregeld sparren met de calculators. Kan dit jou interesseren? Lees dan snel verder of solliciteer onmiddellijk via de drukknop. 

 • Ben jij bedreven in het uittekenen van bekisting- en wapeningsplannen in Autocad en Revit? Lees dan snel verder. Voor een studiebureau te Antwerpen zoeken wij een sterke bouwkundig tekenaar.

 • Voor onze klant zoeken wij een bouwkundig tekenaar voor het uittekenen van kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen en sportaccomodaties. Hoofdzaak is het uitwerken van staalbouwprojecten en afwerking. 

 • Voor een klasse 8 aannemer, gespecialiseerd in innovatieve staalbouwprojecten voor nationale en internationale klanten, zijn wij op zoek naar een werfleider. Ervaring in staal is geen must, passie hebben voor staal wel

 • Voor een prestigieus studiebureau zijn wij op zoek naar een projectingenieur gebouwtechnieken. Onze klant voert studies uit voor klasse 8 aannemers. 

 • Voor een klasse 8 aannemer, gespecialiseerd in staalconstructies, zijn wij op zoek naar een junior calculator. Onze klant voorziet zelf opleidingen in deze materie zodat je jezelf kan ontplooien tot een echte specialist.

 • Voor een klasse 8 aannemer, actief in de staalbouw, zijn wij op zoek naar een projectleider staalbouw. Heb jij ervaring in staalbouw? Of beschik je over ervaring in grootschalige residentiële- en/of institutionele projecten? Solliciteer dan snel!

 • Voor een klasse 8 aannemer, actief in de civiele bouw, zijn wij op zoek naar een calculator. Zin in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel!

 • Wil jij meewerken als projectleider aan grootschalige residentiële- en institutionele gebouwen? En dit binnen de regio Limburg? Solliciteer dan snel!

 • Voor werven in Limburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze werfleider. Wil jij meewerken aan prestigieuze gebouwen? 

 • Voor een grote speler in de gevelbouw zijn wij op zoek naar een projectleider gevelbouw. Interesse in een nieuwe uitdaging? 

 • Voor onze klant, een klasse 8 aannemer met hoofdkantoor in de provincie Antwerpen, zijn wij op zoek naar twee ervaren Projectleiders in Infrastructuur/Wegenbouw. Heb je interesse in een nieuwe uitdaging? Ben jij bereid om projecten van over heel Vlaanderen te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een klasse 6 aannemer, is gespecialiseerd in residentiële projecten, bedrijfs- en kantoorgebouwen en retail. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectleider. Ben je geïnteresseerd in middelgrote totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie? Draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een groeiende en dynamische organisatie klasse 8 met een no-nonsense mentaliteit, zijn wij op zoek naar een BIM Specialist (Revit, AutoCAD, Allplan en Solibri). Neem jij graag je verantwoordelijkheid op en wil je je talenten verder ontwikkelen? Durf je initiatief nemen? En heb je een passie voor BIM en wil je daarin continu blijven verdiepen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

 • Voor onze klant, een klasse 8 aannemer die gespecialiseerd is in infrastructuur- en wegenwerken, industriële en waterbouwkundige projecten, alsook gebouwen, zijn wij op zoek naar een Werfleider/Site Manager in de Infrastructuur. Ben je communicatief sterk en ben je een geboren organisator? Is veiligheid een absolute must? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Our customer from Brussels is an important Telecom player. We are looking for a Program Manager. He/she has as mission to maximize the contribution of the investment programs and the resources to shift to digital strategy.


 • Bij TEC ben je zeker van interessante en uitdagende projecten! Hierdoor kan je je eigen carrière mee vorm geven.

  Ben je een gedreven project engineer die steeds op zoek is naar vernieuwing, verbetering en efficiëntie?

  Voor verschillende opdrachten in de Antwerpse Haven zoeken we een project Engineer Mechancis & Piping.

 • Een van onze grootste klanten zoekt een werfleider om haar team te versterken.
  “Lokale ondersteuning verlenen aan het project dat een nieuw glasvezel kabelnet wil bouwen en beheren. Doel is om een optimale infrastructuur uit te bouwen op een veilige manier, aan de beste prijs en met de hoogste klantentevredenheid".
  Meer specifiek gaat het hier over het opvolgen van werken op het openbaar terrein; graafwerken, gestuurde boringen, gevelmontage, blaas- en laswerken (optische vezel), herbestratingen.
  Ben jij flexibel in verband met de werven die jouw worden toegewezen? Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste werkervaring achter de rug? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

 • Cette compagnie de la région de Namur est spécialisée dans le domaine du Telecom. Pour renforcer son équipe, nous recherchons un superviseur de sites qui fournit un soutien local au projet dont l’objet est la construction et la gestion d’un nouveau réseau Telecom à fibres optiques. L'objectif est de construire une infrastructure optimale au meilleur prix et avec la plus grande satisfaction du client, en tenant compte de tous les aspects de sécurité.

 • Our customer from the West Flanders region is an important Telecom player. We are looking for a Network Deployment Coordinator. This team is responsible from engineering till construction activities for the fix network deployment.

 • Deze onderneming uit regio Antwerpen is gespecialiseerd in de Telecom markt. Je hebt een passie voor techniek en je wilt mee bouwen aan "het meest ongeduldige netwerk".
  Om onze ambitieuze projecten waar te kunnen maken, hebben we nood aan een extra medewerker binnen het Construction Team.
  Kan je goed prioriteiten stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Een van onze grootste klanten zoekt een werfleider om haar team te versterken.
  “Lokale ondersteuning verlenen aan het project dat een nieuw glasvezel kabelnet wil bouwen en beheren. Doel is om een optimale infrastructuur uit te bouwen op een veilige manier, aan de beste prijs en met de hoogste klantentevredenheid".
  Meer specifiek gaat het hier over het opvolgen van werken op het openbaar terrein; graafwerken, gestuurde boringen, gevelmontage, blaas- en laswerken (optische vezel), herbestratingen.
  Ben jij flexibel in verband met de werven die jouw worden toegewezen? Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste werkervaring achter de rug? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

 • Voor de Brusselse regio zijn wij op zoek naar een Global Designer die meewerkt aan het Fiber Network projecten binnen de Telecom sector. Vind je opbouw, beheer en onderhoud van het kabelnet (met focus op het glasvezelnetwerk) met doel een optimale infrastructuur uit te bouwen aan de beste prijs en met de hoogste klantenvredenheid belangrijk?Heb je goede technische skills? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Deze onderneming uit regio West-Vlaanderen is gespecialiseerd in de Telecom markt. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Network Relations Technician die grote werken zal opvolgen en samen met de collega’s de werken in uw regio zal beheren zodat alle werken in het belang van de klant correct opgevolgd zullen worden. U zal in teamverband de opgelegde doelstellingen verwezenlijken en uw medewerkers op een duidelijke manier ondersteunen en aansturen. Kan je goed prioriteiten stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Deze onderneming uit regio West-Vlaanderen is gespecialiseerd in de Telecom markt. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Optische Toezichter Expert die grote werken zal opvolgen en samen met de collega’s de werken in uw regio zal beheren zodat alle werken in het belang van de klant correct opgevolgd zullen worden. U zal in teamverband de opgelegde doelstellingen verwezenlijken en uw medewerkers op een duidelijke manier ondersteunen en aansturen. Kan je goed prioriteiten stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Bij TEC ben je zeker van interessante en uitdagende projecten! Hierdoor kan je je eigen carrière mee vorm geven.


  Hou je er van om projecten van A tem Z mee op te zetten en uit te voeren, ben je ervaren als proces engineer en heb je kennis van waterverwerking in een industriële context, dan kan de functie van commisioning engineer jouw nieuwe uitdaging zijn.

 • Deze onderneming uit regio Antwerpen is gespecialiseerd in de Telecom markt. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Network Relations Technician die grote werken zal opvolgen en samen met de collega’s de werken in uw regio zal beheren zodat alle werken in het belang van de klant correct opgevolgd zullen worden. U zal in teamverband de opgelegde doelstellingen verwezenlijken en uw medewerkers op een duidelijke manier ondersteunen en aansturen. Kan je goed prioriteiten stellen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Our customer from the region of Antwerp is an important player in the telecom world. To strengthen their construction activities for the fix network deployment, we are looking for a Project Coordinator.

  Do you have knowledge of Fiber Optics? Are you a born planner and organizer? Then we are looking for you!

 • Een van onze grootste klanten zoekt een werfleider om haar team te versterken.

  “Lokale ondersteuning verlenen aan het project dat een nieuw glasvezel kabelnet wil bouwen en beheren. Doel is om een optimale infrastructuur uit te bouwen op een veilige manier, aan de beste prijs en met de hoogste klantentevredenheid.“

  Meer specifiek gaat het hier over het opvolgen van werken op het openbaar terrein; graafwerken, gestuurde boringen, gevelmontage, blaas- en laswerken (optische vezel), herbestratingen.

  Ben jij flexibel in verband met de werven die jouw worden toegewezen? Ben je net afgestudeerd of heb je een eerste werkervaring achter de rug? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

 • Wij zijn TEC, een technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor projecten in de industrie, (petro)chemie, farma, bouw en telecom.
  Met een team van meer dan 300 gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk, behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

  Ter versterking van ons kantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Recruiter!

 • Wij zijn TEC, een technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor projecten in de industrie, (petro)chemie, farma, bouw en telecom. Met een team van meer dan 300 gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk, behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

  Ter versterking van ons kantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Recruiter! • View job details
 • Deze onderneming uit de regio Tessenderlo is actief/gespecialiseerd in chemie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Mechanical Designer. Werk je vlot met AutoCAD en Inventor? Heb je 2 jaar werkervaring in een gelijkaardige functie? Werk je graag zelfstandig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor verschillende klanten in Antwerpen en Oost-Vlaanderen, waaronder een ingenieurskantoor die marktleider is als onafhankelijk leverancier van automatiseringsoplossingen in de proces- en manufacturing Industrie, is TEC op zoek naar meerdere Elektrisch Ingenieurs!

 • Voor een internationaal Ingenieurskantoor te Antwerpen is onze TEC-familie op zoek naar meerdere Procesingenieurs.

  Je werkt in het noorden van Antwerpen en afhankelijk van je project voor één of meerdere klanten

 • View job details
 • Voor een van de sterkste Ingenieurskantoren in Antwerpen ben ik op zoek naar een Sr Piping Designer die openstaat voor een samenwerking op lange termijn.  

 • De Junior Instrument Engineer assisteert de Instrument Engineer bij complexe studies en ontwerpt zelf eenvoudige delen van de installatie onder supervisie van de Instrument Engineer.

 • Voor een projectontwikkelaar in de residentiële sector te Antwerpen zijn wij op zoek naar een projectmanager. Je bent verantwoordelijk voor opvolging en coördinatie van de projecten in samenspraak met interne en externe partijen. 

 • Heb je een eerste degelijke ervaring opgedaan als Maintenance Engineer en zoek je meer uitdaging, variatie, verantwoordelijkheden ...  in takenpakket?
  Voor onze klant in het Waasland hebben we een nieuwe opportuniteit als Maintenance Coördintator. • Tec is op zoek naar een project engineer hvac. Ervaring in een farma omgeving is een extra troef.

 • Deze onderneming uit de regio Antwerpen is gespecialiseerd in raffinage. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider P&M. Bezit je leidinggevende capaciteiten? Heb je werkervaring als Werkvoorbereider? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Antwerpen is gespecialiseerd in olie en gas. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een Civiel Werkvoorbereider. Heb je een grote verantwoordelijkheidszin en is veiligheid voor jou ontzettend belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Deze onderneming uit de regio Antwerpen is gespecialiseerd in chemie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Electrical Engineer. Heeft Caneco geen geheimen voor jou? Ben je analytisch ingesteld en werk je oplossingsgericht? Heb je ervaring met E&I projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Deze onderneming uit de regio Zwijndrecht is actief binnen de energie sector m haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider E&I. Ben je proactief en heb je de capaciteit om zelfstandig beslissingen te nemen? Heb je al een relevante werkervaring achter de rug ? Ben jij een geboren organisator en werk je nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Deze onderneming uit de regio Puurs is actief in de chemische industrie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Maintenance Werkvoorbereider. Ben je sterk geïnteresseerd in het onderhoudsgebeuren? Werk je vlot met SAP? Ben je analytisch sterk? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant gespecialiseerd in Olie en Gas zijn wij op zoek naar een Coördinator Staalstructuren. Heb je interesse in een nieuwe uitdaging? Draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor de regio West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een Network Designer die meewerkt aan het Fiber Network projecten binnen de Telecom sector. Vind je opbouw, beheer en onderhoud van het kabelnet (met focus op het glasvezelnetwerk) met doel een optimale infrastructuur uit te bouwen aan de beste prijs en met de hoogste klantenvredenheid belangrijk? Heb je goede technische skills? Dan zijn wij op zoek naar jou!

A propos de tec

Tec est un bureau de consultance technique indépendant. Nous offrons notre expertise technique dans le cadre de projets d’ingénierie dans l’industrie, la construction et les télécommunications.

117

Offres d’emplois dans
notre base de données

découvrez les offres

tec experts

Les ingénieurs expérimentés se font rares sur le marché du travail. Tec parvient depuis plus de 20 ans à retenir ces précieux experts.

Lire la suite

Young talents

Les jeunes ingénieurs représentent un facteur de croissance important pour votre entreprise. Comment trouver les hauts potentiels adéquats et comment les lier à votre organisation ?

Lire la suite

Testimonial

 • "AG Real Estate a choisi tec pour sa flexibilité et sa capacité à proposer rapidement les bons profils. Il s’agit de profils hautement qualifiés, notamment des archi..."
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • "tec propose des consultants de haut niveau, qui connaissent parfaitement la législation belge des 3 régions."
  Kristiaan Van Geel (Head network deployment), Belgacom
 • "Nous travaillons avec des consultants tec qui suivent le projet de A à Z. Nous disposons aussi de consultants au profil très technique, qui soutiennent les tâches et les projets."
  Kristiaan Van Geel (Head network deployment), Belgacom
 • "tec se distingue essentiellement des autres fournisseurs par le suivi des collaborateurs envoyés chez nous. Ils donnent et reçoivent du feed-back sur les collaborateurs au moins 2x pa..."
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate

Specialized technical consultants