tec technical consultants
 • Voor een klasse 8 aannemer, actief in de staalbouw, zijn wij op zoek naar een projectleider staalbouw. Heb jij ervaring in staalbouw? Of beschik je over ervaring in grootschalige residentiële- en/of institutionele projecten? Solliciteer dan snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • Voor een klasse 8 aannemer, actief in de civiele bouw, zijn wij op zoek naar een calculator. Zin in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via onderstaande drukknop of mike.somers@tec.be. 

 • Onze klant is een jonge en dynamische bouwheer, gespecialiseerd enerzijds in professioneel bouwmanagement voor bedrijven en investeerders en anderzijds in bouwpromotie in samenwerking met externe investeerders. Interesse in een nieuwe uitdaging aan de kant van de bouwheer? Solliciteer snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • Wil jij meewerken als projectleider aan grootschalige residentiële- en institutionele gebouwen? En dit binnen de regio Limburg? Solliciteer dan snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • Voor werven in Limburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze werfleider. Wil jij meewerken aan prestigieuze gebouwen? Solliciteer dan snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • Onze klant is een ontwikkelaar van warmtebronnen gelegen te regio Kortrijk. Ter uitwerking van hun kwaliteitsbeleid zijn we momenteel op zoek naar een ervaren quality engineer. 

 • Voor een aannemer, gespecialiseerd in HVAC, zijn wij op zoek naar een projectingenieur. Het bedrijf situeert zich in de Kempen. Zij zitten in de residentiële bouw (o.a. 400 appartementen) en op industriële sites in de petrochemie. Interesse in een nieuwe uitdaging? mike.somers@tec.be, 0472 62 97 30 of onderstaande link.

 • Onze klant, een klasse 6 aannemer, is gespecialiseerd in middelgrote totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Calculator Middelgrote Projecten. Ben jij gedreven door cijfers en offertes? En heb je een analytisch denkvermogen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een klasse 8 aannemer met hoofdkantoor in de provincie Antwerpen, zijn wij op zoek naar twee ervaren Projectleiders in Infrastructuur/Wegenbouw. Heb je interesse in een nieuwe uitdaging? Ben jij bereid om projecten van over heel Vlaanderen te sturen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een klasse 8 aannemer die gespecialiseerd is in infrastructuur- en wegenwerken, industriële en waterbouwkundige projecten, alsook gebouwen, zijn wij op zoek naar een Werfleider/Site Manager in de Infrastructuur. Ben je communicatief sterk en ben je een geboren organisator? Is veiligheid een absolute must? Dan is dit misschien wel de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • De rol van Process Control & Automation Specialist is onderdeel van de Instrument, Control en Electrical (ICE) organisatie en rapporteert in die hoedanigheid aan de ICE Supervisor.

  De Process Control & Automation Specialist is samen met zijn collega's het aanspreekpunt en de expert voor de Control & Automation discipline op de site.


  De Process Control & Automation Specialist is verantwoordelijk voor het functioneren en onderhouden van de proces controle systemen ten behoeve van de veiligheid, business kriticiteit en continuïteit van de installaties op de site.

 • Voor een wereldleider in de productie en verkoop van aluminiumwalsproducten, die geproduceerd worden in 13 verschillende fabrieken in Noord-Amerika, Europa en China, drie zorgvuldig gekozen geografische locaties zijn we op zoek naar een Junior Supply Engineer. Ze ondersteunen verschillende sectoren, waaronder de lucht-en ruimtevaart, de automobielindustrie, de bouwsector, de transportindustrie, de verpakkingsindustrie en de consumptiegoederenindustrie.


 • Onze klant, een stabiele en gevestigde klasse aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een doorwinterde Werfleider. Bent u op zoek naar de ideale job in de provincie Antwerpen?


 • Deze onderneming uit de regio Puurs is actief/gespecialiseerd in de chemische industrie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Maintenance Werkvoorbereider. Bezit je leidinggevende capaciteiten? Heb je werkervaring als Werkvoorbereider? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • View job details
 • Deze onderneming uit de regio Zwijndrecht is actief/gespecialiseerd in de chemische industrie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider P&M. Bezit je leidinggevende capaciteiten? Heb je werkervaring als Werkvoorbereider? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Deze onderneming uit de regio Zwijndrecht is actief/gespecialiseerd in chemie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider E&I. Ben je proactief en heb je de capaciteit om zelfstandig beslissingen te nemen? Heb je al een relevante werkervaring achter de rug ? Ben jij een geboren organisator en werk je nauwkeurig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor een klasse 8 aannemer in het de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Junior en een Senior Calculator. Bent u sterk in cijfers en wilt u graag deel uitmaken van een stabiel bedrijf gespecialiseerd in Staalbouw? Zowel schoolverlaters en Calculator met +5  jaar ervaring komen in aanmerking. Neem gerust contact via kevin.van.staeyen@tec.be of bel op het nummer +324/79.68.93.01 voor meer informatie. 


 • Voor onze klant, een groeiende en dynamische organisatie klasse 8 met een no-nonsense mentaliteit, zijn wij op zoek naar een BIM Specialist (Revit en Solibri). Neem jij graag je verantwoordelijkheid op en wil je je talenten verder ontwikkelen? Durf je initiatief te nemen? Heb je een passie voor BIM en wil je je daarin continu blijven verdiepen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! 

  Neem gerust contact op met Kevin.van.staeyen@tec.be of bel op het nummer +32/479.68.93.01.


 • Voor een grote speler in de gevelbouw zijn wij op zoek naar een projectleider gevelbouw. Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • Onze klant is een klasse 8 aannemer met een afdeling in de projectontwikkeling. Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar een projectmanager voor de opvolging van de vastgoedprojecten. Wil jij aan de kant van de bouwheer aan de slag? Solliciteer snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be. 

 • Voor onze klant, een dynamische speler op de vastgoedmarkt, zijn wij op zoek naar een gedreven Projectmanager. Heb je de nodige technische kennis van ruwbouw en afwerking? En wil jij een nieuwe uitdaging aangaan langs de kant van de bouwheer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een klasse 6 aannemer, is gespecialiseerd in residentiële projecten, bedrijfs- en kantoorgebouwen en retail. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectleider. Ben je geïnteresseerd in middelgrote totaalprojecten in nieuwbouw en renovatie? Draag je kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor een prestigieuze aannemer zijn wij op zoek naar projectleiders met ervaring in gebouwen. De projecten situeren zich momenteel voornamelijk in de provincie Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost- en West-Vlaanderen. 

 • Onze klant, een klasse 8 aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in grote residentiële projecten, woonzorgcentra, ziekenhuizen, enzovoort. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werfleider. Zoek je naar een nieuwe uitdaging in de provincies Oost- en West-Vlaanderen? Zijn kwaliteit en veiligheid voor jou ontzettend belangrijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant, een stabiele en gevestigde klasse 8 aannemer die onderdeel uitmaakt van een grote groep, is gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Werfleider. Ben je op zoek naar een job in de provincie Antwerpen? Bieden projecten van 6 tot 60 miljoen euro voor jou een uitdaging? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

 • Onze eindklant is een belangrijke, internationale chemische speler en maakt o.a. producten voor de agrarische- en voedingssector.

 • Onze eindklant is een belangrijke, internationale chemische speler en maakt o.a. producten voor de agrarische- en voedingssector.

  Binnen de storingsdienst zorg je samen met je E&I collega dat storingen verholpen worden. Je werkt in volcontinudienst en legt verantwoording af aan het hoofd centraal onderhoud.

 • View job details
 • View job details
 • Een sterk ingenieurskantoor in Oost-Vlaanderen die marktleider is als onafhankelijk leverancier van automatiseringsoplossingen in de proces- en manufacturing Industrie.

 • View job details
 • Voor een van de sterkste Ingenieurskantoren in Antwerpen ben ik op zoek naar een Sr Piping Designer die openstaat voor een samenwerking op lange termijn.  

 • Voor een grote klant in de regio Zelzate zijn we op zoek naar een Asset Integrity Engineer. Onze klant is marktleider voor koolstofproducten en talrijke chemische precursoren.

 • Voor een grote klant in de regio Zelzate zijn we op zoek naar een Technical Supervisor. Onze klant is marktleider voor koolstofproducten en talrijke chemische precursoren.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.

  Ze zijn momenteel op zoek naar een Project Engineer elektrotechniek. De standplaats is in regio Kortrijk.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.

  Ze zijn momenteel op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek. De standplaats is in Sint Niklaas.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.

  Ze zijn momenteel op zoek naar een Magazijnverantwoordelijke. De standplaats is in de regio Kortrijk.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.

  Ze zijn momenteel op zoek naar een Building Automation Engineer. De standplaats is in de regio Kortrijk.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.

  Ze zijn momenteel op zoek naar een Projectleider HVAC. De standplaats is in Sint-Martens-Latem en Sint-Niklaas.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten.

  Ze zijn momenteel op zoek naar een Verantwoordelijke bordenbouw. De standplaats is in de regio Kortrijk.

 • Onze grote klant is een goed gestructureerde bedrijvengroep met gezamenlijke waarden om de uitdagingen van morgen aan te gaan. Door hun omvang en structuur garanderen ze geïntegreerde oplossingen voor de meest complexe en vooruitstrevende technieken die aansluiten bij de doelstelling van onze klanten. 

  Ze zijn momenteel op zoek naar een Projectleider middenspanning. De standplaats is in de regio Kortrijk.

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineerprojecten in de industrie, life sciences, bouw en telecom. Met een team van meer dan 300 gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk, behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineerprojecten in de industrie, farma, bouw en telecom. Met een team van meer dan 300 gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk, behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Wij zoeken en matchen de beste technische ingenieur profielen aan onze klanten. Wil jij als meewerkend voorman mee aan de wieg staan om TEC verder uit te bouwen en onze recruiters te ondersteunen? Unlock your career bij TEC als Recruitment Coordinator!

   

 • Wij zijn TEC, een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineerprojecten in de industrie, farma, bouw en telecom. Met een team van meer dan 300 gespecialiseerde consultants en een uitgebreid netwerk, behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

 • Voor een grote speler in de regio Zelzate zijn we op zoek naar twee Procesingenieurs. Je komt terecht in een productieomgeving, dit binnen een dagfunctie en met doorgroeimogelijkheden.

 • Ter versterking van het team bij onze klant in regio Desteldonk zijn we dringend op zoek naar een purchaser services. Heb jij enige ervaring als aankoper services en zoek je een nieuwe langdurige uitdaging? Dan is dit mogelijk dé job voor jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een sr. Piping Designer. Heb je minstens 5 jaar ervaring binnen industriële projecten en heb je zin om bij een vooraanstaand engineering bedrijf aan de slag te gaan? Dan is dit misschien de nieuwe ideale uitdaging voor jou!

 • Voor onze klant in regio Oostende zijn we dringend op zoek naar een tijdelijk teamleider / meestergast mechanisch onderhoud (opdracht van minstens 1 jaar). Heb jij ervaring in mechanisch onderhoud en ben je klaar voor een volgende stap? Dan ben jij mogelijk de persoon die we zoeken!

 • For our client, specialized in sustainable infrastructure and mobility, we're looking for a motivated QA/QC Engineer who can strengthen their team during approximately 1.5 years. 

 • For our client, specialized in sustainable infrastructure and mobility, we're looking for a motivated QA/QC Engineer who can strengthen their team during approximately 1.5 years. 

 • Onze klant is actief binnen de energiesector; ter versterking van hun team in Gent zijn we dringend op zoek naar een projectingenieur buitenverlichting, die klanten helpt bij het realiseren van diverse verlichtingsprojecten. 

 • Ter versterking van ons team bij een klant in regio Desteldonk, zijn we dringend op zoek naar een mechanisch tekenaar/designer

 • Onze klant is een multidisciplinair advies- en ingenieursbureau dat zich inzet voor duurzame infrastructuur & mobiliteit. Ter tijdelijke maar langdurige versterking van hun team in Zwijndrecht, op een uitdagend project, zijn we op zoek naar een Document Controller. In deze rol sta je in voor het zelfstandig verwerken van de toegewezen taken en/of informatie conform de gemaakte afspraken, in samenspraak met de AIM (Asset Information Management) coördinator. 

 • Onze klant draagt via haar dienstverlening, zijnde de productie van betrouwbare en maatvaste mechanisch bewerkte lasconstructies, bij aan machines en processen van grote wereldspelers. Ter versterking van hun team zijn we momenteel op zoek naar een product analyst, die bij voorkeur ook tekenwerk kan verrichten.

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een sr. HVAC engineer. Heb je minstens 5 jaar ervaring binnen industriële projecten als HVAC kenner? Zin om bij een vooraanstaand engineering bedrijf aan de slag te gaan? Dan is dit misschien de nieuwe ideale uitdaging voor jou!


 • Voor een groeiende onderneming zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider, die de belangrijke taak heeft machinebouw projecten tot in de puntjes voor te bereiden. Heb jij goede kennis van mechanica, interesse in calculatie en heb je geen schrik om een 'pietje precies' te zijn? Dan ben jij mogelijk het technisch talent dat we voor deze functie zoeken! 

 • Onze klant is een industriële producent van binnenhuis accessoires. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een maintenance project engineer die in de technische dienst zal tewerkgesteld worden. Je rapporteert in deze rol aan de maintenance manager, en hebt een divers aantal verantwoordelijkheden.

 • For a company active in the food industry and situated in the region of Kortrijk, we are currently looking for a Maintenance Engineer, who would be responsible for the general technical efficacy of the production equipment.

 • Voor de versterking van het team in de wijde regio rond Lokeren zijn we op zoek naar een gemotiveerde automation engineer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de verdere uitwerking van het machineontwerp op vlak van instrumentatie en automatisatie. Heb jij reeds ervaring als automation engineer in een projectomgeving? Dan ben jij mogelijk de persoon die we zoeken!

 • Voor een groeiende onderneming en gevestigde machinebouwer zijn wij op zoek naar een automation engineer die meewerkt aan het ontwerp van diverse machines, en hierbij mee instaat voor de opvolging tijdens de opbouw/uitwerking van de machines. Heeft automatisatie weinig of geen geheimen meer voor jou? Heb je ervaring in engineering? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant is marktleider in de ontwikkeling, opbouw en installatie van hoogtechnologische machines. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een technisch aankoper (m/v). 

 • Onze klant is marktleider in de ontwikkeling, opbouw en installatie van hoogtechnologische machines. Ze durven investeren in doorgedreven automatiseringen voor zowel productie als logistiek, en staan ervoor bekend hierin gewaagde, soms unieke keuzes te maken. Ter versterking van hun team zijn we op zoek naar een projectleider (m/v) binnen het operationele en logistieke deel. 

 • Voor vaste tewerkstelling bij onze klant in regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een Engineering Manager, die zal instaan voor het organiseren en aansturen van de engineeringafdeling om zo tijdig kwaliteitsvolle ontwerpen en designs op te leveren.

 • Voor de dienst kraanbouw van onze klant uit regio Gent zijn wij op zoek naar een Elektrisch Projectingenieur. Ben je vertrouwd met de relevante regelgeving op het vlak van arbeid- en productveiligheid? Bezit je leiderscapaciteiten om een klein team aan te sturen? En ben jij communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een E&I Engineer. Werk jij klantgericht? Heb je reeds 5 jaar ervaring in het engineering van elektrische installaties en/of instrumentatie? Spreek je vlot Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, die gespecialiseerd is in duurzame infrastructuur en mobiliteit, zijn wij op zoek naar een E&I Designer. Heb je reeds 3 jaar ervaring als Ontwerper of als Werkvoorbereider in een industriële omgeving? En kan je werken met programma’s als E-plan, AutoCAD en/of Microstation? Dan is dit misschien de nieuwe ideale uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Sint-Niklaas is een grote Belgische KMO die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van diverse machines. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Mechanisch Calculator-Werkvoorbereider. Kan je goed planlezen? Ben je veranderings- en oplossingsgericht? En kan jij als geen ander overweg met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor een groeiende onderneming zijn wij op zoek naar een Mechanical Design Engineer die diverse machines ontwerpt en mee instaat voor de opvolging tijdens de opbouw van deze machines. Hebben CAD-systemen voor jou (bijna) geen geheimen meer? En heb je ervaring met lean management? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Sint-Niklaas is gespecialiseerd in turn-key oplossingen. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Electrical Design Engineer. Heb je kennis van ECAD-systemen zoals EPLAN en Promis.e? Kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken? Heb je ervaring in het ontwerp van machinebouw of automatiseringsprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler voor op maat gemaakte testoplossingen voor de automotive industrie. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Software Engineer. Heb je een goede kennis van C++ en softwareontwikkeling methodologieën? Kan je vlot werken met MS Office en ERP-systemen? Vind je het niet erg om korte tripjes naar het buitenland te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een leverancier van testinstallaties voor de automotive sector. Om hun nieuwe afdeling inzake energie-zuiverende installaties te versterken zijn wij op zoek naar een PLC Automation Engineer. Heb je een goede kennis van PLC programmatie? Bezit je een praktische ervaring met geïnformeerde systemen? Vind je het niet erg om korte tripjes naar het buitenland te maken? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een Automation Engineering Manager die de coördinatie van het Automation team op zich neemt. Weet jij als geen ander een team te sturen en te motiveren? Heb je kennis van PLC programmatie, -systemen en elektromechanica? Vind je het niet erg om meerdaagse tripjes naar het buitenland te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een Project Manager Automotive. Ben jij een geboren planner en organisator? Heb je een basiskennis van automatisering of machinebouw? Maak je graag korte tripjes naar het buitenland? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Onze klant uit de regio Brugge is een belangrijke speler en toeleverancier van testoplossingen voor diverse industriële eindklanten. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer. Ben je een krak in het interpreteren van lastenboeken, normen en machinerichtlijnen? Heb je 5 jaar relevante werkervaring? Ben je creatief en conceptueel ingesteld? Dan is dit misschien de ideale nieuwe uitdaging voor jou!

 • Wij zijn TEC Alliance, dè nationale referentie voor outsourcing van technische profielen. Onze holding maakt met 5 zusterbedrijven deel uit van de House of HR. Concreet zijn dit Logi-technic, TEC, TEC Projects, Advitek en PCI. Wij tellen 15 kantoren en kunnen samen rekenen op meer dan duizend ingenieurs en hooggekwalificeerde technici.


 • Voor een Kempense klasse 8 aannemer, zijn wij op zoek naar een Opmeter die kan werken met Revit. Teken jij graag en ben je gefascineerd door een brede waaier aan bouwactiviteiten? Solliciteer dan via onderstaande link of stuur een e-mail naar Kevin.van.staeyen@tec.be.


 • Voor een klasse 8 aannemer zijn wij op zoek naar een Werfleider met ervaring en passie voor utiliteitsbouw en renovatie. Weet u zichzelf te redden in complexe omstandigheden en houdt u van uitdagende projecten? Solliciteer dan op onderstaande vacature of stuur een mail naar Kevin.Van.Staeyen@tec.be


 • Onze klant uit de regio Gent is een grote KMO die actief is in renovatie, binnen- en buitenafwerking. Om haar team te versterken zijn wij op zoek naar een Projectleider. Heb je reeds ervaring in een soortgelijke functie? Kan je werken met AutoCAD en/of MS Project? Spreek je een mondje Frans? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Voor onze klant, een betrouwbare en innoverende bouwonderneming, zijn wij op zoek naar een ervaren Assistent Projectleider. Ben jij flexibel in verband met de werven die jou worden toegewezen? Heb je reeds enkele jaren ervaring? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jou!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via matthias.van.den.berge@tec.be of onderstaande link.

 • Voor onze klant, een betrouwbare en innoverende bouwonderneming, zijn wij op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider om de Werfleider te ondersteunen bij de voorbereiding en opvolging van projecten. Heb je een eerste werkervaring achter de rug? Kan je werken met MS Projects? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via matthias.van.den.berge@tec.be of onderstaande link.

 • Voor onze klant, een groeiende en dynamische organisatie klasse 8 met een no-nonsense mentaliteit, zijn wij op zoek naar een BIM Specialist (Revit, AutoCAD, Allplan en Solibri). Neem jij graag je verantwoordelijkheid op en wil je je talenten verder ontwikkelen? Durf je initiatief nemen? En heb je een passie voor BIM en wil je daarin continu blijven verdiepen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link.

 • Voor de regio’s Oost- en West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een ambitieuze BIM Modelleur die meewerkt aan grootschalige bouwprojecten binnen de utiliteitsbouw en appartementsbouw. Heb je altijd al mee aan de basis willen staan van het ontwerp van prestigieuze projecten? Ben je vlot met 3D pakketten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Interesse in een nieuwe uitdaging? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link.

 • Voor een interessante speler in de bouwwereld zijn wij op zoek naar een Preventieadviseur niveau 1 of 2. Heb jij interesse? Neem dan contact op met matthias.van.den.berge@tec.be of solliciteer via onderstaande link .

 • TEC is op zoek naar een landmeter voor een klasse 8 aannemer met infrastructuurprojecten, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Interesse in een nieuwe uitdaging? Solliciteer snel via matthias.van.den.berge@tec.be of onderstaande link.

 • Voor een gerenommeerde klasse 8 aannemer zoeken wij een tweetalige (Nederlands-Frans) Preventieadviseur met ervaring in de Bouwwereld. Woont u in de omgeving van Antwerpen en wilt u toezien op de veiligheid op het Nieuw Zuid? Contacteer ons dan via Kevin.van.staeyen@tec.be
 • Voor een klasse 8 aannemer in de regio Kempen zijn wij op zoek naar een flexibele werkvoorbereider die ook fungeert als calculator. Ben jij een gedreven persoon die een volgende professionele stap wil zetten? En wil je bovendien je technisch inzicht ten volle benutten? Solliciteer dan via onderstaande link of stuur een e-mail naar kevin.van.staeyen@tec.be

 • De Junior Instrument Engineer assisteert de Instrument Engineer bij complexe studies en ontwerpt zelf eenvoudige delen van de installatie onder supervisie van de Instrument Engineer.

A propos de tec

Tec est un bureau de consultance technique indépendant. Nous offrons notre expertise technique dans le cadre de projets d’ingénierie dans l’industrie, la construction et les télécommunications.

91

Offres d’emplois dans
notre base de données

découvrez les offres

tec experts

Les ingénieurs expérimentés se font rares sur le marché du travail. Tec parvient depuis plus de 20 ans à retenir ces précieux experts.

Lire la suite

Young talents

Les jeunes ingénieurs représentent un facteur de croissance important pour votre entreprise. Comment trouver les hauts potentiels adéquats et comment les lier à votre organisation ?

Lire la suite

Testimonial

 • "tec se distingue essentiellement des autres fournisseurs par le suivi des collaborateurs envoyés chez nous. Ils donnent et reçoivent du feed-back sur les collaborateurs au moins 2x pa..."
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • "AG Real Estate a choisi tec pour sa flexibilité et sa capacité à proposer rapidement les bons profils. Il s’agit de profils hautement qualifiés, notamment des archi..."
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • "Nous travaillons avec des consultants tec qui suivent le projet de A à Z. Nous disposons aussi de consultants au profil très technique, qui soutiennent les tâches et les projets."
  Kristiaan Van Geel (Head network deployment), Belgacom
 • "tec propose des consultants de haut niveau, qui connaissent parfaitement la législation belge des 3 régions."
  Kristiaan Van Geel (Head network deployment), Belgacom

Specialized technical consultants