tec technical consultants
 • Voor een klasse 8 aannemer in de regio Brussel zijn wij op zoek naar een ervaren projectleider in gebouwen. De werven situeren zich in de regio Brussel. 

 • Voor een studiebureau, te regio Klein-Brabant, zijn wij op zoek naar een project manager infrastructuur. Interesse? mike.somers@tec.be of 0472 62 97 30

 • Voor een gerenommeerde aannemer, met activiteiten in de institutionele bouw, zijn wij op zoek naar een bouwkundig ingenieur planning. Sterke interesse in het uitwerken van planningen? Solliciteer snel via onderstaande link of mike.somers@tec.be.

 • Voor een gerenommeerde klasse 8 aannemer, met grote infrastructuurprojecten in Vlaanderen, ben ik op zoek naar een werfleider/site manager in de infrastructuur. Interesse in een nieuwe uitdaging? mike.somers@tec.be / 0472 62 97 30

 • Voor een klasse 8 aannemer, actief in de infrastructuur en gebouwen, zijn wij op zoek naar een werfleider asfalt. Interesse? mike.somers@tec.be / 0472 62 97 30

 • For a company active in the food industry and situated in the region of Kortrijk, we are currently looking for an Automation Engineer, who would be responsible for the functioning and maintenance of the diverse installations. You serve as the bridge between maintenance and engineering.

 • tec is een onafhankelijk technisch consultancykantoor in het hartje van Antwerpen.

  We leveren technische expertise voor ingenieursprojecten in de industrie, constructie en telecom sinds 1991. Met een groot, gespecialiseerd netwerk van consultants behoren wij tot een van de grootste spelers van België. Door onze ambitieuze groeistrategie mikken we voornamelijk op lange termijn samenwerkingen, zowel met de klanten als met de consultants.

 • For a company active in the food industry and situated in the region of Kortrijk, we are currently looking for a Maintenance Manager, who would be responsible for the general technical efficacy of the production equipment.

 • Onze klant is een chemisch bedrijf en biedt oplossingen voor een wijd aantal sectoren wereldwijd. Ze gaan prat op hun focus op wetenschap en innovatie. Ter verbetering van hun diensten zijn we op zoek naar een Process Operator.In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bedienen, opvolgen en bijstellen van de procesapparatuur volgens de voorschriften, zodat de grondstoffen omgezet worden tot eindproduct. Tevens ontvang en doseer je grondstoffen. Je volgt hierbij nauwgezet de productieplanning zodat de eindproducten tijdig afgewerkt zijn. In geval van storingen (technisch, proces, planning) ben je verantwoordelijk om een eerste analyse te doen en neem je de gepaste actie in overleg met je team coördinator .

  Je zorgt voor een veilige en nette werkplek dit in het kader van veilig werken en het opvolgen van de verwachtingen in het kader van voedselveiligheid. Je zet de installatie in een veilige status aan de hand van een LOTO (Lock out tag out) procedure en met behulp van het LOTO materiaal. Je bent verantwoordelijk voor een beperkt onderhoud aan de productie-installatie om de betrouwbaarheid ervan de verzekeren. Onregelmatigheden aan installatie en productieproces worden steeds gemeld. Het eindproduct wordt geladen in bulk of afgevuld in het correcte verpakkingsmateriaal.

 • Voor onze klant in regio Gent, actief in de staalindustrie en oplossingen biedend voor allerhande sectoren, zijn we op zoek naar een externe PLC programmeur. Deze externe medewerker zal intensief samenwerken met de interne medewerkers, en neemt deel aan een project voor automatische voertuigpositionering, meer bepaald de veiligheidsfuncties op het voertuig en in de werkzone.

 • Onze klant is een chemisch bedrijf en biedt oplossingen voor een wijd aantal sectoren wereldwijd. Ze gaan prat op hun focus op wetenschap en innovatie. Ter ondersteuning van hun maintenance afdeling zijn we voor hen op zoek naar een maintenance coordinator. Deze garandeert de optimale werking van de productie-installaties. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een efficiënte werkplanning binnen onderhoud, voor zowel interne medewerkers als contractoren. Je vervult een sleutelrol in de communicatie tussen onderhoud en productie, zodat de correcte vaststellingen worden gemaakt en de juiste prioriteit wordt gegeven aan de werkopdrachten.

 • Voor onze toonaangevende klant in regio Aalst, zijn we dringend op zoek naar een Junior Maintenance Manager. Heb je een masterdiploma in een technische richting op zak? Interesse in onderhoud en zin om snel door te groeien binnen een internationaal bedrijf? Zit leidinggeven in je bloed? Dan is deze opportuniteit beslist iets voor jou!

 • Onze klant is een internationale aanbieder van advies, studiewerk, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Voor een tijdelijk project van minstens enkele maanden zijn we voor hen op zoek naar een elektrisch ingenieur die instaat voor het advies en technisch ontwerp van laagspanningsinstallaties in het kader van automatisatieprojecten in diverse industriële sectoren. Je zorgt hierbij dat voldaan wordt aan de normen en richtlijnen die van toepassing zijn binnen de desbetreffende industriële omgevingen. Je volgt je projecten van A tot Z op en overlegt hiertoe met de klant, eventuele contractors en de projectmedewerkers binnen de organisatie. 

 • Onze klant is een internationale aanbieder van advies, studiewerk, realisatie en ondersteuning van industriële processen in elektriciteit, instrumentatie, automatisering en montage. Voor een tijdelijk project van minstens enkele maanden zijn we voor hen op zoek naar een PLC/SCADA programmeur.

 • Onze klant is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie. Hiertoe behoren waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties. De volledige engineering gebeurt binnen de organisatie; zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden dus door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Wegens groei  zijn we voor hen op zoek naar een elektrisch design ingenieur. De functie behelst echter een stuk meer dan enkel het design!

 • Voor een stabiele en groeiende bouwfirma zijn wij op zoek naar een bouwkundig aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van bouwmaterialen, uitrustingen en onderaannemers ter ondersteuning van de werven. Interesse? Solliciteer snel via mike.somers@tec.be


 • Onze klant is deel van een internationale groep, actief in de automotive sector, met meer dan 1600 medewerkers wereldwijd. In hun vesting in regio Brugge staan 150 ingenieurs en collega's in voor de ontwikkeling, het testen en de productie van hun hoogtechnologische systemen. Voor hun design team zijn we op zoek naar een ervaren CAD-designer.

 • Onze klant is deel van een internationale groep, actief in de automotive sector, met meer dan 1600 medewerkers wereldwijd. In hun vesting in regio Brugge staan 150 ingenieurs en collega's in voor de ontwikkeling, het testen en de productie van hun hoogtechnologische systemen.

 • Onze klant is een wereldleider binnen de chemische sector, en levert innovatieve en technologie-gebaseerde oplossingen die bijdragen aan alledaagse activiteiten. Voor de coördinatie van hun roterend materiaal zijn we op zoek naar een supervisor tot eind december, met jaarlijkse mogelijkheid tot verlenging.

 • Voor een studiebureau actief in de energiesector, zijn we dringend op zoek naar een medior en een senior design engineer voor een opdracht die loopt tot minstens eind 2017. Je voert je taken uit in het kader van een projectteam en onder functionele leiding van een Project Manager. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor de realisatie van de engineeringopdracht binnen jouw competentiedomein.

 • Onze klant is een gevestigde waarde binnen de machine- en textielsector. Om hun team te versterken zijn ze momenteel op zoek naar een creatieve (m/v) projectingenieur automatiseringsprojecten voor het opzetten, implementeren en opvolgen van diverse investeringsprojecten en verbeteringsprojecten van productie- en logistieke processen.

 • For a well-known study bureau active in the energy sector, we're looking for a project scheduler in the region of Brussels, for a project until July 2018. The section in which you'll be active is responsible for developing and implementing scheduling guidelines and competences to support the projects and tenders, managed by another entity. These are related to the modification projects of existing nuclear power plants, from the pre-feasibility studies to final commissioning of the installations, and to the development projects of new nuclear reactors.

 • Voor een prestigieuze aannemer te Antwerpen ben ik op zoek naar een werkvoorbereider. Je bent net afgestudeerd of je hebt een eerste werkervaring achter de rug. 

 • Voor een prestigieuze aannemer, regio Antwerpen, ben ik op zoek naar een calculator. Een calculator met ervaring in calculatie en/of projectleiding. 

 • Voor onze internationale klant, actief in de chemische sector regio Gent, zijn we op zoek naar een projectleider/tekenaar piping. 

 • Onze klant biedt automatiseringsoplossingen binnen de logistieke- en voedingssector. Momenteel zijn zij op zoek naar een mechanisch ingenieur, voor het ontwerpen en uittekenen van oplossingen in functie van verscheidene projecten.

 • Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een ploegleider onderhoud! Als team leader sta je in voor de organisatie en coördinatie van de dagelijkse activiteiten op de werkvloer. Je werkt hierbij in twee ploegen.

 • Voor onze klant ben ik op zoek naar een projectleider speciale technieken. Een projectleider met enkele jaren relevante ervaring aan de kant van een aannemer of studiebureau. Solliciteren kan via mike.somers@tec.be. 

 • Voor onze klant regio Brugge, een belangrijke speler in de automotive industrie, zijn we op zoek naar een gemotiveerde electrical engineer / E-plan designer!

 • Voor onze klant regio Kortrijk zijn we op zoek naar een polyvalent onderhoudstechnicus. Als onderhoudstechnieker ben je een belangrijke sleutel bij het onderhouden van innovatieve machines in de vloerbedekkingsindustrie.

 • Voor onze klant regio Brugge, actief in de automotive industrie, zijn we op zoek naar een ervaren PLC Automation Engineer!

 • Voor de studiedienst van onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een ingenieur die sterk is in industriële elektriciteit. Na een inloopfase ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende ingenieursprojecten.

 • Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een Senior Ingenieur Mechanica. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de verdere ontwikkeling van op maat gemaakte oplossingen voor de automotive industrie.

 • Industrieel ingenieur, kennis of affiniteit met gebouwen en een echt buitenmens-type? Perfect profiel voor de functie van werfleider gebouwen. Solliciteer via mike.somers@tec.be of 0472 62 97 30. 

 • Voor onze klant te Limburg ben ik op zoek naar een ervaren projectmanager met ervaring bij een klasse 8 aannemer. Wil jij mee bouwen aan de toekomst? Solliciteer dan snel via mike.somers@tec.be of 0472/62 97 30.

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw en telecom. Voor een dienstverlener in de automatisering zoeken we voor een opdracht van lange duur een DCS Engineer (regio Antwerpen).


 • Als Project Controls Engineer ben je verantwoordelijk voor het mee opvolgen van de +/- 150 lopende projecten en het beheren van het bijhorende site Capex budget. Je taken kunnen verdeeld worden in 3 hoofddelen namelijk cost control, schedule control en improvement & administratie.

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht van minimum 1 jaar een Project Engineer CoDev (regio Klein-Brabant).

 • TEC is an independent technical consultancy agency. Since 1991, we provide technical expertise for engineering projects in industry, pharma, construction and telecommunications.

  With a team of several hundred specialists and an extensive network, TEC belongs to the top players on the Belgian market.

  Inspired by an ambitious growth strategy, we continue to strengthen our leading position in the market of technical consultancy.

  For an important pharmaceutical client we are regarding a project till 31/08/2018 looking for a Project Engineer Medical Devices (region ‘Klein-Brabant’).

 • tec is een onafhankelijk technisch consultancykantoor in het hartje van Antwerpen.

  We leveren technische expertise voor ingenieursprojecten in de industrie, constructie en telecom sinds 1991. Met een groot, gespecialiseerd netwerk van consultants behoren wij tot een van de grootste spelers van België. Door onze ambitieuze groeistrategie mikken we voornamelijk op lange termijn samenwerkingen, zowel met de klanten als met de consultants.

 • Onze opdrachtgever -een intercommunale- gaat over tot de aanwerving van een Veiligheidscoördinator A. Het betreft een voltijdse contractuele functie.

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht tot minstens 28/02/2018 een Project Engineer Utilities (regio Klein-Brabant).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht van lange duur een Kalibratietechnieker (regio Klein-Brabant).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht van minimaal 6 maanden een Project Engineer Filling (regio Klein-Brabant).


 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, food en farmacie. Voor verschillende klanten in de farmaceutische sector zijn we op zoek naar project ingenieurs voor het laboratorium. 

 • Voor een groeiende en dynamische aannemer met specialisatie in infra, burgerlijke- en algemene bouw zoeken wij, ter versterking van de afdeling infra, een Medewerker voor de Calculatiedienst. Ook schoolverlaters zijn meer dan welkom. Bij interesse kan je contact opnemen via onderstaande link of mike.somers@tec.be

 • Als BIM Modelleur werk je aan uitdagende, multidisciplinaire (complexe) projecten. Het is een afwisselende job met ruimte voor eigen initiatief, waarbij jij meewerkt aan diverse projecten in de verschillende fases van het bouwproces. Interesse? Solliciteer dan via onderstaande link.

 • Als Projectleider Interieur heb je een gedetailleerde kennis van het lastenboek en meetstaat waarbij je de uitvoeringstermijn respecteert. Zo ben je verantwoordelijk voor het financiële resultaat van de werf en kwaliteit van de uitvoering. Bij interesse kan je solliciteren via onderstaande link of mike.somers@tec.be .

 • Als Facilitair & Building Manager ben je verantwoordelijk voor de contractuele en technisch opvolging van de gebouwen. Voor meer informatie kan je steeds terecht bij Mike Somers via mike.somers@tec.be of 0472/62.97.30

 • Voor een engineeringsbureau stabiliteit, gespecialiseerd in het creatief ontwerpen en berekenen van hoogwaardige bouwkundige structuren zijn wij op zoek naar een Projectleider Ingenieur Stabiliteit.

 • Voor een gevestigde waarde in de industriële dienstverlening zoeken wij een Projectleider Asbestverwijdering die verantwoordelijk zal zijn voor de voorbereiding en uitvoering van asbestprojecten.

  Heb jij interesse? Solliciteer dan nu via onderstaande link.

 • Voor een algemene aannemer met focus op middelgrote totaalprojecten zijn wij op zoek naar een projectleider (schoolverlater en/of ervaren). Na een korte inwerkperiode zal je zelf verantwoordelijke worden voor diverse projecten. Interesse? Solliciteer dan via onderstaande link en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op.


 • Kom je net van de schoolbanken en ben je afgestudeerd als Industrieel Ingenieur of Burgerlijk Ingenieur Bouwkunde? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Voor een erkende aannemer hebben wij diverse opportuniteiten binnen meerdere regio's.

  Bij interesse kan je solliciteren via onderstaande link.

 • Voor een grote speler in de bouwwereld, met realisaties in verschillende disciplines. Zijn wij op zoek naar een Project-/Budget Controller. Bij interesse kan je solliciteren via onderstaande link.

 • Onze opdrachtgever is een specialist op het vlak van industriële reiniging. Momenteel zijn we op zoek naar Petcoke Handling Operators om de Petcoke Handling te verzorgen op de nieuwe Delayed Coker Unit. Je zal op de Esso Raffinaderij te Antwerpen tewerkgesteld worden in een dynamisch team waarin je in een vijf-ploegen-systeem één of meerdere operationele functies zal uitvoeren om de geproduceerde petcoke vanuit de petcoke drums naar de scheepsbelading te loodsen. Je werkt nauw samen met het operationele team van Esso. Je bent iemand die zorg draagt voor de installaties waarmee je moet werken. Veiligheid en kwaliteit zijn je eerste drijfveren. Er zijn 3 operationele functies binnen de Petcoke Handling.

 • Onze opdrachtgever is een specialist op het vlak van industriële reiniging. Momenteel zijn we op zoek naar Mechanische Techniekers om het onderhoud op de Petcoke Handling installaties te verzorgen op de nieuwe Delayed Coker Unit. Je zal op de Esso Raffinaderij te Antwerpen tewerkgesteld worden in een dynamisch team waarin je ingeschakeld zal worden om het dagelijkse onderhoud van de Petcoke Handling installaties te verzorgen. Een sterke nadruk wordt gelegd op preventief onderhoud. Je werkt nauw samen met het onderhoudsteam van Esso. Je bent iemand met verantwoordelijkheidszin en een ownership naar de installaties en arbeidsmiddelen waarmee je moeten werken. Veiligheid en kwaliteit zijn je eerste drijfveren.

 • Onze opdrachtgever is een specialist op het vlak van industriële reiniging. Momenteel zijn we op zoek naar een Maintenance Supervisor om het onderhoud op de Petcoke Handling installaties te verzorgen op de nieuwe Delayed Coker Unit op de Esso Raffinaderij te Antwerpen. Je zal tewerkgesteld worden in een dynamisch team waarin je de leiding neemt over 2 Mechanische Techniekers en 2 Cleaners om het dagelijkse onderhoud van de Petcoke Handling installaties te verzorgen. Een sterke nadruk wordt gelegd op preventief onderhoud. Je werkt nauw samen met het onderhoudsteam van Esso. Je bent iemand met verantwoordelijkheidszin en ownership naar de installaties en arbeidsmiddelen waarmee jij en je mensen moeten werken. Veiligheid en kwaliteit zijn je eerste drijfveren.

 • De scope van het Abukutomation team bestaat in het onderhouden, uitbreiden en begeleiden van projecten m.b.t. de automatisatie van procesinstallaties en equipment in de betreffende site. 
  Om dit team te versterken zijn we op zoek naar een Automation Engineer die de lead kan nemen.

 • Voor een studiebureau te Antwerpen ben ik op zoek naar een bouwkundig tekenaar met kennis van AutoCad. Onze klant behandelt projecten met klasse 8 aannemers en zit vooral binnen de gebouwen. Interesse? Stuur snel jouw cv naar mike.somers@tec.be.

 • Our client is a global solutions provider in a challenging and rapidly changing world. Their expertise and vast experience has been deployed over the centuries for dredging, environmental and marine engineering business solutions such as: port construction and improving maritime access worldwide. They have been creating land for 150 years and will continue to do so in the future. Therefore we are looking for motivated candidates to reinforce their team for a project in Leiden (Netherlands).

 • TEC is een onafhankelijk technisch consultancybureau. Sinds 1991 leveren we technische expertise voor engineeringprojecten in de industrie, pharma, bouw, IT en telecom. Met een uitgebreid team van gespecialiseerde consultants en een ruim netwerk behoort TEC tot de topspelers op de Belgische markt.

  Geïnspireerd door een ambitieuze groeistrategie blijven we onze toonaangevende positie op de markt van technische consultancy verder versterken. Hierbij bouwen we voortdurend aan lange-termijnrelaties met onze klanten én consultants.

 • Voor een studiebureau te regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Heb je reeds ervaring met wegenis- en rioleringswerken? Stuur dan snel jouw cv naar mike.somers@tec.be. 

 • Voor een gerenommeerd bouwbedrijf, gespecialiseerd in utiliteitsbouw en burgerlijke bouwkunde, zoeken wij een Bouwkundig Opmeter die op gebied van uitvoeringsmethodes en planning de projecten technisch gaat optimaliseren. 

 • Als toonaangevend technisch consultancy bureau leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, pharma, bouw en telecom. Voor een vaste waarde in de bouwwereld met specialisatie in gebouwen (ziekenhuizen, kantoorgebouwen, scholen,...) en burgerlijke bouwkunde zoeken we een Projectleider Gebouwtechnieken (HVAC, elektriciteit, sanitair,...).

 • Voor een groeiende en dynamische aannemer met specialisatie in infra, burgerlijke- en algemene bouw zoeken wij een ambitieuze Werfleider Infrastructuurwerken. Ook schoolverlaters zijn meer dan welkom. Bij interesse kan je contact opnemen via mike.somers@tec.be


 • Voor een gerenommeerde aannemer, met specialisatie in wegenbouw/infrastructuur, zijn wij op zoek naar Werfleiders / Supervisors.  

 • Ben jij een young potential en op zoek naar een gevarieerde en uitdagende baan binnen een multidisciplinair studiebureau met doorgroeimogelijkheden? Reageer dan snel via onderstaande link of via mike.somers@tec.be .

 • TEC is an independent technical consultancy agency. Since 1991, we provide technical expertise for engineering projects in industry, construction and telecommunications.

  With a team of several hundred specialists and an extensive network, TEC belongs to the top players on the Belgian market.

  Inspired by an ambitious growth strategy, we continue to strengthen our leading position in the market of technical consultancy.

  For an important pharmaceutical client we are regarding a project till 02/07/2018 looking for a Project Engineer Preparation (region ‘Klein-Brabant’).

 • Voor een toonaangevende speler in de bouwwereld zijn wij op zoek naar een gedreven werfleider. Als werfleider heb je de dagelijkse leiding van het werfteam waarin je streeft naar gezond evenwicht tussen de technische en relationele aspecten op de werf.

 • Voor een stabiel bouwbedrijf waar collegialiteit en een no-nonsens cultuur centraal staan. Zijn wij op zoek naar een Bouwkundig Aankoper. Heb jij interesse? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

 • TEC is an independent technical consultancy agency. Since 1991, we provide technical expertise for engineering projects in industry, construction and telecommunications.

  With a team of several hundred specialists and an extensive network, TEC belongs to the top players on the Belgian market.

  Inspired by an ambitious growth strategy, we continue to strengthen our leading position in the market of technical consultancy.

  For an important pharmaceutical client we are regarding a project till 31/05/2018 looking for a Project Engineer Operational Excellence (region ‘Klein-Brabant’).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht tot minstens 28/02/2018 een Project Lead (regio Klein-Brabant).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht van minimaal 1 jaar een Project Engineer ALUS (regio Klein-Brabant).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht tot minstens het einde van het jaar een Analist Validatie (regio Klein-Brabant).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau, leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht met een lange duurtijd een Industrial Engineer Opex (regio Klein-Brabant).

 • Als onafhankelijk en toonaangevend technisch consultancy bureau leveren we sinds 1991 technische expertise voor uiteenlopende projecten in de industrie, bouw, farma en telecom. Voor een grote klant actief in de farmaceutische industrie zoeken we voor een opdracht van minstens 1 jaar een ervaren Project Engineer Chemisch Labo (regio Klein-Brabant).

A propos de tec

Tec est un bureau de consultance technique indépendant. Nous offrons notre expertise technique dans le cadre de projets d’ingénierie dans l’industrie, la construction et les télécommunications.

82

Offres d’emplois dans
notre base de données

découvrez les offres

tec experts

Les ingénieurs expérimentés se font rares sur le marché du travail. Tec parvient depuis plus de 20 ans à retenir ces précieux experts.

Lire la suite

Young talents

Les jeunes ingénieurs représentent un facteur de croissance important pour votre entreprise. Comment trouver les hauts potentiels adéquats et comment les lier à votre organisation ?

Lire la suite

Testimonial

 • "tec propose des consultants de haut niveau, qui connaissent parfaitement la législation belge des 3 régions."
  Kristiaan Van Geel (Head network deployment), Belgacom
 • "AG Real Estate a choisi tec pour sa flexibilité et sa capacité à proposer rapidement les bons profils. Il s’agit de profils hautement qualifiés, notamment des archi..."
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • "tec se distingue essentiellement des autres fournisseurs par le suivi des collaborateurs envoyés chez nous. Ils donnent et reçoivent du feed-back sur les collaborateurs au moins 2x pa..."
  Jan Van Vooren (Head of design building), AG Real Estate
 • "Nous travaillons avec des consultants tec qui suivent le projet de A à Z. Nous disposons aussi de consultants au profil très technique, qui soutiennent les tâches et les projets."
  Kristiaan Van Geel (Head network deployment), Belgacom

Specialized technical consultants